Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo prehovoril o Solskjaerovom konci. Zmarí Zidanov príchod manželka?

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo vzdal poctu Olemu Gunnarovi Solskjaerovi po tom, čo Manchester United prepustil Nóra z postu trénera.

22.11.2021 14:54 , aktualizované: 18:14
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

„Keď som prvýkrát prišiel na Old Trafford, bol to útočník, keď som sa vrátil do Manchestru United, stal sa mojím trénerom,“ napísal Ronaldo na sociálnej sieti twitter:

"V prvom rade je však Ole vynikajúci človek. Prajem mu to najlepšie vo všetkom, čo mu život pripraví. Veľa šťastia priateľu!“

Vedenie klubu sa rozhodlo s trénerom ukončiť spoluprácu po mimoriadnom rokovaní v sobotu, keď jeho mužstvo prehralo 1:4 s Watfordom. Dočasným trénerom je doterajší asistent Michael Carrick.

Ole Gunnar Solskjaer Čítajte viac Pohár trpezlivosti pretiekol. Solskjaer dostal padáka

Ronaldo sa do svojho staronového klubu vrátil v auguste a dal deväť gólov v trinástich zápasoch. Jeho tím však klesol v tabuľke Premier League na ôsme miesto a prišiel o reálnu šancu na titul.

V utorok čaká United náročný zápas skupinovej fázy Ligy majstrov proti Villarrealu. Informovala o tom agentúra AFP.

Podľa britských médií by mohli Solskjaera nahradiť Zinedine Zidane, tréner Leicesteru Brendan Rodgers či kouč Ajaxu Erik ten Hag.

Hviezdy, ktoré nebudú na MS 2022 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Milan Škriniar (Slovensko). Futbalisti spod...

Aj keď v prospech Zidana môžu hrať jeho vzťahy s Ronaldom či ďalšou hviezdou United a niekdajším zverencom Raphaelom Varanem, podľa denníka Marca sa pri prípadnom presune môže vyskytnúť komplikácia – a to Francúzova manželka Veronique.

Tá vraj nie je stotožnená s myšlienkou presťahovať sa do Manchestru.

„Bola by radšej, keby si Zidane vzal dlhšiu pauzu a našiel si prácu inde,“ píše španielsky zdroj.

Legenda francúzskeho futbalu, ktorá priviedla Real k trom triumfom v Lige majstrov za sebou (2016 – 2018), údajne ešte nemá záujem trénovať.

Najlepšie zarábajúci futbalisti súčasnosti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Eden Hazard (Belg./Real Madrid) - 29...

„Nechce ísť do Anglicka. teda ani do Manchestru. Je všeobecne spájaný s francúzskou reprezentáciou alebo tímom Paríž Saint-Germain. Ak budú tieto možnosti reálne, bude ich zvažovať ako prvé,“ uviedol uznávaný reportér Guillem Balague podľa webu iDnes.cz.

Agentúra AFP informovala, že United hľadajú skôr dočasného trénera do konca sezóny, ako by mali v najbližších týždňoch niekomu ponúknuť dlhodobú zmluvu.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Ole Gunnar Solskjaer