Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdu Marseille opäť trafila fľaša, nedohralo sa. Idioti, soptila legenda

Nedeľňajší večerný duel 14. kola francúzskej futbalovej ligy medzi Lyonom a Marseille prerušili iba päť minút po jeho začiatku.

22.11.2021 06:02 , aktualizované: 13:51
debata (2)
Ďalšia divočina vo francúzskej lige Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
 Dimitri Payet z Marseille padá na trávnik po...

Kapitána hostí Dimitriho Payeta pred zahratím rohového kopu zasiahla fľaša s vodou hodená z tribúny.

Payeta museli priamo na trávniku ošetrovať a rozhodca poslal oba tímy do kabín. Približne po dvojhodinovej pauze duel predčasne ukončil, aj keď hodinu predtým hlásateľ na štadióne oznámil, že zápas bude pokračovať. Na trávniku však boli len hráči domácich.

„Ľudia to uvidia,“ poukazoval na scény šlágra víkendového programu francúzskej ligy legendárny Thierry Henry.

"Opäť tu máme zápas, ktorý prerušili idioti. Nechcem, aby Angličania, Španieli a Taliani z francúzskej ligy videli toto.

V Anglicku dostávajú ľudia doživotný zákaz vstupu na štadión. Nie mesiac ani dva – doživotný," hneval sa pre Amazon Prime počas prerušenia 123-násobný reprezentant Francúzska.

Dimitri Payet, Nice, Marseille Čítajte viac Messi, kam si to prišiel? Hviezdu Marseille trafila fľaša, po reakcii nastalo peklo

Polícia podľa agentúry AFP fanúšika, ktorý trafil Payeta, identifikovala a zatkla.

Toho istého hráča už zasiahla fľaša v tejto sezóne aj v auguste počas stretnutia v Nice. Zápas vtedy predčasne ukončili a odohrali ho neskôr na neutrálnej pôde.

Incidenty poznačili aj septembrový zápas Lens – Lille či stretnutia v Montpellieri, Angers, Marseille, alebo v St. Étienne.

angers, marseille Čítajte viac Bitka za bitkou. Futbalové Francúzsko pripomína bojové pole

Marseille malo tento rok problémy aj s vlastnými fanúšikmi, keď sa niekoľko stoviek z nich v januári násilne dostalo do tréningového komplexu klubu.

Francúzska ministerka športu Roxana Maracineanuová tvrdí, že Ligue 1 potrebuje radikálnu a okamžitú kontrolu.

„To, čo sa stalo, sa nedá akceptovať,“ povedala ministerka: „Nemôžeme dovoliť, aby boli hráči takto napádaní. Keď sa to stane, zápas sa musí okamžite prerušiť.“

Standings provided by SofaScore LiveScore
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Olympique Lyon #Olympique Marseille #Dimitri Payet