Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvý na zozname! Škriniara už Contemu schválil aj šéf Tottenhamu

Prestupové obdobie sa pomaly, no iste blíži. V januári sa dá futbalový trh s hráčmi opäť do pohybu a týkať by sa mal aj jednej z najväčších hviezd súčasného slovenského futbalu.

08.11.2021 06:28
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar po zápase Interu s AC Miláno.
debata

Prestupové šachy okolo Milana Škriniara trvajú dlho. Zdá sa však, že tentoraz by obranca Interu Miláno reálne mohol zmeniť dres.

O jeho služby sa hlási starý-známy – Tottenham Hotspur.

Londýnčania zmenili pred necelým týždňom trénera. Na ich lavičku si zasadol Antonio Conte. Muž, ktorý viedol Škriniara dve sezóny aj v Interi.

Milan Škriniar Čítajte viac Na dvakrát, ale predsa. Škriniarov prvý gól priniesol Interu tri body

Podľa talianskych zdrojov by si ho charizmatický kouč mohol k sebe stiahnuť aj do Tottenhamu. Conte má údajne zoznam hráčov, ktorý už schválil aj Fabio Paratici, športový riaditeľ klubu.

Slovákovi vyprší zmluva v Miláne v roku 2023. Ak nebude chcieť Inter pri obchodovaní so Škriniarom vyjsť naprázdno, bude s ním musieť kontrakt predĺžiť, alebo ho najneskôr v budúcom roku predať.

V opačnom prípade hrozí, že San Siro opustí zadarmo. Mimochodom, cena za 26-ročnú hviezdu by sa mala pohybovať na hranici 55 miliónov eur.

Najbohatšie futbalové kluby planéty Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Inter Miláno - 6,2 miliardy libier.

O Škriniarove služby sa Tottenham mal uchádzať už v lete tohto roka, napokon však rokovania stroskotali. Klub vtedy posilnil argentínsky stopér Cristian Romero, ktorý prišiel do Tottenhamu na hosťovanie z Atalanty Bergamo.

Na Conteho zozname sa má okrem Škriniara nachádzať aj Dušan Vlahovič. Stále len 21-ročný srbský útočník je momentálne hráčom Fiorentiny, čo potvrdzuje, že Conte loví najmä v talianskych vodách.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar ustrážil Zlatana, derby nemalo víťaza. Neapol stratil body

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Antonio Conte #Milan Škriniar