Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bola to chyba. PSG špekuluje, ako sa zbaviť novej posily

"Konečne si rozumiem aj s Kylianom Mbappém, hoci to trvalo dlhšie," potešil sa Lionel Messi. V rozhovore pre katalánsky Sport priznal, že si v Paríži zvyká na nové prostredie.

02.11.2021 15:10
Lionel Messi, Sergio Ramos Foto: ,
Po boku odvekého rivala a teraz spoluhráča - Sergia Ramosa.
debata (1)

Chvíľu trvalo, kým si pripísal prvé minúty, štarty v základnej jedenástke či góly. Argentínčan však potvrdil svoju kvalitu a hoci ho brzdia svalové problémy, stal sa pre francúzsky veľkoklub posilou.

Tou je aj Achraf Hakimi – teda hráč, ktorý rovnako ako Messi prišiel v letnom prestupovom období. Hoci je krajným obrancom, defenzíva mu nie vždy je vlastná.

Jeho rýchlosť a milimetrovo presné centre však túto slabosť dokonale vyvažujú. Ak bude Maročan zdravý, ťažko sa cez neho konkurenti prebijú do základnej zostavy.

Neskorší štart do sezóny musel po prestupe z Liverpoolu akceptovať Georginio Wijnaldum. Holandský stredopoliar pomaly zisťuje, ktorým ozubeným kolieskom má byť, aby ofenzívna mašina spod Eiffelovej veže fungovala.

Uniknuté výsledky Zlatej lopty 2021 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Riyad Mahrez (Manchester City).

Šesť zápasov (z toho dvakrát bez inkasovaného gólu) v aktuálnom ročníku odchytal Gianluigi Donnarumma. Najlepší brankár i hráč majstrovstiev Európy 2020 však zatiaľ nie je jasnou jednotkou PSG.

Jeho kouč Mauricio Pochettino má príjemné starosti. Vyberá si medzi generačným talentom a Keylorom Navasom.

Kostaričanom, ktorý v Paríži – rovnako ako to robil v Madride – odmieta rolu toho, čo bude zohrievať lavičku.

Paríž v lete priviedol päticu zaujímavých mien. Posledné nespomenuté znie Sergio Ramos. Španielsky stopér prestupoval z Madridu zranený.

Tomáš Suslov Čítajte viac Cítil som, že by som v reprezentácii mohol dostať viac priestoru

Tridsaťpäťročného niekdajšieho kapitána Realu už tri mesiace trápi zranený stehenný sval. Už dávno mal byť v tréningu, o takomto čase si mal dokonca pripísať prvé štarty v novom drese.

Debut sa však naťahuje a podľa denníka Le Parisien Paríž považuje príchod Ramosa za chybu.

„Dôvera, ktorú do neho ľudia v klube vložili už nie je neotrasiteľná. Nie je vylúčené, že zmluva na dva roky bude predčasne ukončená,“ prekvapil Le Parisien.

Ramos už štyri razy zdvihol nad hlavu trofej pre víťaza Ligy majstrov. Parížu sa to nepodarilo ešte ani raz, práve preto je odchovanec FC Sevilla v kádri.

Dostane šancu odovzdať svoje skúsenosti alebo sa v januári poberie kade-ľahšie?

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Paríž Saint-Germain #Sergio Ramos