Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Bitka za bitkou. Futbalové Francúzsko pripomína bojové pole

Besnenie futbalových chuligánov nemá vo Francúzsku konca. Ďalší konflikt sa odohral po zápase najvyššej súťaže na ihrisku Angers, kde sa predstavilo Marseille.

23.09.2021 14:05
angers, marseille Foto: ,
Bitka medzi fanúšikmi po zápase Angers - Marseille.
debata (4)

Zatiaľ čo hráči veľa vzruchu divákom neponúkli (duel sa skončil bez gólov), nespratníci z tribún sa postarali o ďalšie divadlo.

Po záverečnom hvizde vbehla asi päťdesiatka fanúšikov Marseille na ihrisko, nemierila si to priamo pred kotol domácich a problém bol na svete.

Začalo sa ohadzovanie najrôznejšími predmetmi – až do okamihu, keď obe skupiny od seba oddelili usporiadatelia, ktorí od chuligánov tiež schytali zopár kopancov a úderov.

V najvyššej francúzskej súťaži je to už tretí konflikt medzi priaznivcami v tejto sezóne. Minulý týždeň sa podobný odohral počas polčasovej prestávky zápasu Lens – Lille.

Zasahovať museli aj ťažkoodenci.

Lens, Lille Čítajte viac Ťažkoodenci v akcii. Vo Francúzsku znovu vystrájali fanúšikovia

Ped viac ako mesiacom boli zas v centre diania fanúšikovia Nice. Tí sa nezmestili do kože počas zápasu s Marseille.

V 75. minúte hodili niektorí z nich na ihrisko fľaše, jednu im potom rovnakým spôsobom vrátil hosťujúci hráč Dimitri Payet.

Časť divákov vnikla na trávnik a začali sa potýčky. Zápas bol ukončený, futbalisti Marseille sa pre obavy o bezpečnosť odmietli vrátiť na hraciu plochu.

Dimitri Payet, Nice, Marseille Čítajte viac Messi, kam si to prišiel? Hviezdu Marseille trafila fľaša, po reakcii nastalo peklo

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #marseille #Angers #francúzska liga