Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kopal do stien i fliaš. Emeryho tím pripravil o skalp majstra bizarný vlastenec

Alžírsky obranca v službách Villarrealu Aissa Mandi tak skoro nezabudne na záver nedeľňajšieho súboja 3. kola La Ligy na ihrisku Atlética Madrid.

31.08.2021 09:47
Atlético Madrid Foto: ,
Futbalisti Atlética Madrid sa tešia z gólu proti Villarrealu.
debata

V piatej minúte nadstaveného času jeho tím viedol 2:1 a siahal na veľké víťazstvo na trávniku úradujúceho španielskeho šampióna.

Potom sa však Mandi stojaci mimo šestnástky rozhodol hlavičkou poslať loptu do rúk svojho brankára Geronima Rulliho, aby upokojil situáciu pred vlastnou bránkou.

Lenže Argentínčan nestál tam, kde predpokladal jeho alžírsky spoluhráč a lopta sa pomaly dokotúľala do prostriedku prázdnej bránky.

Viacerí hráči Villarrealu vzápätí bezmocne klesli na kolená. Z troch bodov zostal jediný a Villarreal si zapísal tretiu remízu v novom ročníku.

Atlético sa zasa po troch kolách zaradilo medzi šesť sedembodových tímov tabuľky La Ligy a prišlo o stopercentnú bilanciu.

„Ešte polhodinu po zápase som kopal do stien a fliaš v šatni. Išlo ma rozhodiť od jedu. Remíza s Atléticom Madrid nie je zlý výsledok, ale tie okolnosti sú veľmi bolestivé,“ čertil sa tréner úradujúceho šampióna Európskej ligy Unai Emery.

Getafe - Barcelona Čítajte viac S odretými ušami. Barcelona pretlačila Getafe

„Je to veľká škoda. Aj taký však môže byť futbal. Po dobrom výkone proti obhajcovi titulu nám musí stačiť aj jeden bod. Stať sa to môže každému, treba zdvihnúť hlavy a ísť ďalej,“ skonštatoval argentínsky obranca Villarrealu Juan Foyth.

Na čele La Ligy je po troch kolách Real Madrid so 7 bodmi a skóre 8:4.

Druhá Sevilla a tretia Valencia majú 7 bodov a skóre 5:1. Sedem bodov má aj štvrtý FC Barcelona, už spomenuté Atlético a nováčik z Malorky.

debata chyba
Viac na túto tému: #atlético madrid #Aissa Mandi #la liga