Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude z neho Sparťan? Do Prahy má namierené slovenský reprezentant

Po Dávidovi Hanckovi, Lukášovi Štetinovi a Dominikovi Holecovi si dres pražskej Sparty už čoskoro bude obliekať Lukáš Haraslín.

29.08.2021 07:56
Milan Škriniar, Jakub Hromada, Ondrej Duda,... Foto: ,
Zľava Milan Škriniar, Jakub Hromada, Ondrej Duda a Lukáš Haraslín počas tréningu v Petrohrade.
debata (2)

V sobotu večer o tom informoval o tom popredný taliansky novinár Gianluca di Marzio, informácie potvrdili aj zdroje českého denníka Sport.

„Chceme sa posilniť, hľadáme vhodné typy,“ povedal po piatkovom žrebe skupinovej fázy Európskej ligy športový riaditeľ Sparty Tomáš Rosický.

Pražania sa v A-skupine stretnú s Bröndby Kodaň, Glasgowom Rangers a Olympique Lyonom. Je pravdepodobné, že sa v súboji proti nim predstaví aj Haraslín.

Lionel Messi Čítajte viac PSG priviedlo Messiho, United Ronalda. Ktorý klub však minul najviac?

Osemnásťnásobný slovenský reprezentant má namieré do českej metropoly zo Sassuola. Mal by podpísať ročnú zmluvu s prípadnou opciou na následný trvalý prestup. Podobným štýlom prišiel aj Hancko z Fiorentiny.

Odchovanec Slovana Bratislava Haraslín prestúpil do Serie A pred rokom za 1,7 milióna eur z Lechie Gdaňsk. V Sassuole sa však nedokázal prebojovať medzi stálych členov základnej jedenástky.

Odohral 26 stretnutí, strelil jeden gól a na jeden prihral. Na svojom konte má 725 minút, zväčša naskakoval ako striedajúci hráć.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Lukáš Haraslín