Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo bude s Mbappém? Z Messiho nebol nadšený, no spoločná akcia je hitom

Francúzskeho futbalistu Kyliana Mbappého nevyvádzajú z miery špekulácie o jeho budúcnosti. Vyhlásil to tréner Paríža St. Germain Mauricio Pochettino ešte pred piatkovým zápasom na pôde Brestu (PSG vyhral 4:2).

22.08.2021 07:35
Kylian Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé na tréningu Paríža St. Germain.
debata

"Kylian je v pohode. Je náš hráč a nevidím možnosť, že by v tejto sezóne hral niekde inde. Má ešte na rok zmluvu, pokiaľ ju nepredĺži.

Teší nás to, čo predvádza a podľa toho, čo na ňom vidím, je spokojný aj on," povedal argentínsky kouč podľa AFP.

O 22-ročného majstra sveta z roku 2018 má záujem Real Madrid. Získať by ho do svojho kádra chcel ešte pred uzávierkou prestupov 31. augusta.

Francúzsko Futbal liga Brest PSG Mbappé Čítajte viac Je za tým Messi? Hviezdny útočník žiada odchod z Paríža

Podľa informácií médií je pripravený zaplatiť zaňho aj 150 miliónov eur. Hovorí sa o päťročnom kontrakte a prísľube „galaktického“ pla­tu.

Aj Gazzetta Dello Sport písala o tom, že Mbappého príchod Lionela Messiho nenadchol. Hovorilo sa, že jeho prestup bral Francúz ťažko a chcel urýchliť svoj odchod z PSG.

Argentínčan ešte proti Brestu nenastúpil, rovnako ako ďalší hviezdny zakončovateľ Brazílčan Neymar. Dostali avizované voľno, keďže v lete mali reprezentačné povinnosti a nastúpili vo finále Copa América. Mbappé hral do 81. minúty a strelil druhý gól PSG.

Z čerstvých majstrov Európy sa premiérovo v sezóne objavil v strede poľa Marco Verratti.

kolazz Čítajte viac Kritika od legendy: Messiho príchod nevyrieši hlavný problém

Stopér Marquinhos ešte pauzoval. Brankár a hrdina finále ME 2020 Gianluigi Donnarumma taktiež sedel iba na striedačke, prednosť dostal skúsený Kostaričan Keylor Navas.

„Bude treba nájsť rovnováhu medzi všetkým tým talentom, čo máme k dispozícii. Nebude to jednoduché, chce to čas,“ priznal Pochettino, ktorý nebol spokojný s dvoma inkasovanými gólmi.

„Víťazstvo je dôležitejšie, ale ak by som si mal vybrať, radšej by som videl čisté konto na našej strane. Máme veľa hviezd, no musíme vybudovať tím. To bude veľkou výzvou,“ pripustil kouč.

Lionel Messi Čítajte viac Ronaldo? Našťastie prišiel Messi, je lepší, znie z Paríža

PSG čaká pred septembrovou reprezentačnou prestávkou ešte jeden súboj v Ligue 1. V stretnutí 4. kola nastúpi v nedeľu 29. augusta na pôde Stade Reims. V zostave by sa podľa trénera mohol objaviť aj Messi.

Tento týždeň sa na sociálne siete dostalo video z tréningu, v ktorom predviedol s Mbappém ukážkovú spoluprácu s gólovou bodkou. Mohlo by im to spolu fungovať, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433)

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Lionel Messi #Kylian Mbappé