Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je za tým Messi? Hviezdny útočník žiada odchod z Paríža

Útočný trojzáprah, ktorý naháňa súperom strach a strieľa jeden gól za druhým. O tom snívali fanúšikovia Paríža Saint-Germain, keď klub minulý týždeň podpísal Lionela Messiho.

16.08.2021 11:30
Francúzsko Futbal liga Brest PSG Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé v drese PSG.
debata

Argentínska superhviezda sa mala v ofenzíve PSG pripojiť k dvojici Neymar, Kylian Mbappé, ale teraz hrozí, že z plánov nič nebude.

Čoraz viac európskych médií informuje, že Mbappé je v Paríži nespokojný a žiada odchod. Jeho vytúženou destináciu je podľa viacerých zdrojov Real Madrid.

messi, jordan Čítajte viac Messi potešil aj Jordana. Do kasy mu prihral už 6 miliónov

Mbappému končí v Paríži zmluva v júni 2022 a neplánuje ju predĺžiť. Údajne nebol šťastný z príchodu Messiho, ktorý rozšíril juhoamerickú enklávu v klube.

Reprezentant Les Bleus nechce čakať do budúceho leta a rád by stihol odchod z Francúzska ešte počas aktuálneho prestupového obdobia, ktoré sa skončí 31. augusta.

"PSG sa pred dvoma týždňami pokúsilo udržať Mbappého kontraktom na ďalších šesť rokov a s platom podobným Neymarovi. K dohode však nedošlo.

Na druhej strane, Real momentálne má takú finančnú silu, aby napol svaly a predložil Mbappému zaujímavú ponuku. V konečnom dôsledku to bude o tom, aká bude argumentácia Florentina Péreza, aby presvedčil katarského šejka Al-Khelaifiho z najvyššieho poschodia kancelárie parížskeho klubu," píše španielsky denník Marca.

Messi Čítajte viac Messi v novom drese. Obľúbenú desiatku odmietol

Podľa El Mundo Deportivo sa Mbappé nezúčastnil na oslave 32. narodenín španielskeho spoluhráča Andera Herreru, čo by mohlo znamenať jeho blížiaci sa odchod z klubu.

Pritom na oslave nechýbali Neymar, Ángel di María, ani veľké posily tohto leta Messi a Sergio Ramos.

„Fanúšikovia Realu Madrid absenciu Mbappého chápu ako ďalší krok na jeho ceste do španielskej metropoly. Už v pondelok čaká na Mbappého stretnutie so šéfom klubu Al-Khelaifim, aby sa porozprávali o budúcnosti,“ napísalo El Mundo Deportivo.

PSG vyhralo v sobotu nad Štrasburgom 4:2 a v novej sezóne má na konte plný počet bodov. Jeden zo štyroch gólov Parížanov strelil Mbappé.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #PSG #Ligue 1 #Lionel Messi #Kylian Mbappé