Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Londýnsky veľkoklub rieši 200-miliónovú pôžičku. Vyjde aj na Škriniara?

Pred niekoľkými dňami absolvoval stretnutie s majiteľom Interu. Žiadal ho o záruku, že nepredá šesticu hráčov. Antonio Conte ju však nedostal a už je bez práce.

06.06.2021 06:47
Milan Škriniar Foto: ,
Futbalista roka 2020 Milan Škriniar s trofejou.
debata (2)

Milánčania ukončili desaťročné čakanie na veľkú trofej a v tomto ročníku ovládli Seriu A. Výraznou mierou k tomu prispel Conte i Milan Škriniar.

Práve slovenský stopér patril medzi spomínaný poltucet hráčov, ktorých nechcel Conte stratiť. Lenže šéf Interu Steven Zhang nedokázal talianskemu koučovi zaručiť že Škriniar, Achraf Hakimi či Romelu Lukaku zostanú na San Sire.

Conte sa tak rozhodol a v Miláne zložil funkciu. A kým Inter vymenoval nového kormidelníka Simoneho Inzaghiho, niekdajší kouč Juventusu či Chelsea sa poobhliadol po nových ponukách.

Jedna lákala prišla opäť z Londýna. Tentokrát sa však ohlásil Tottenham. Spurs s excentrickým Talianom aktívne rokovalo.

Marek Hamšík Čítajte viac Škriniar netuší, čo sa deje v Interi, Hamšík čo je s jeho lýtkom

Podľa britských médií na čele s Expressom však jednania stroskotali. Obe strany sa nezhodli na prestupovej politike. Conte si totiž chcel k Temži vziať viaceré svoje hviezdy z Interu, vrátane Škriniara.

Dvadsaťšeťročná opora slovenskej reprezentácie má podľa špecializovaného portálu transfermarkt.de hodnotu 60 miliónov eur.

Tottenham vybavuje v Bank of England pôžičku v hodnote viac ako 200-miliónov eur. A tak budú kohúti síce bez Conteho, ale možno so Škriniarom…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Antonio Conte #Milan Škriniar