Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík si otvoril strelecký účet vo Švédsku. Výstavný, neskutočný gól, tešil sa

Lepšie to už nešlo. Marek Hamšík si otvoril strelecký účet vo Švédsku.

17.05.2021 20:22 , aktualizované: 18.05.2021 10:13
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík v drese Göteborgu.
debata (1)

Reprezentačný kapitán a stredopoliar IFK Göteborg na začiatku druhého polčasu vyrovnal súboj proti Siriusu na 1:1. Obe mužstvá ešte pridali po góle a body si podelili po remíze 2:2.

Hamšík odohral piaty zápas za sebou ako člen základnej zostavy. V 52. minúte poslal odrazenú loptu z rohového kopu z voleja do šibenice. Pozrite si video.

"Ten gól bol výstavný, neskutočný. Jeden z najkrajších, ktorý som dal vo svojej kariére,“ povedal Hamšík po zápase pre svoj oficiálny web.

"Na tréningoch sa mi podarilo trafiť pravačkou. Dnes to vyšlo ľavačkou. Ukázali sme slušný výkon. Veľká škoda, že sme dvakrát neudržali vedenie. Hostia mali asi tri šance a dvakrát skórovali. Škoda. Stále čakáme na víťazstvo.

Myslím si, že dnes to bolo opäť lepšie. Musíme zvýšiť koncentráciu. Snáď to príde nabudúce a získame tri body," dodal skúsený stredopoliar, ktorý bol podľa SofaScore.com najlepším hráčom domácich.

Okrem gólu dvakrát nebezpečne vypálil na brankára hostí, no ten bravúrne loptu vyrazil. Hamšík ešte v nedeľu nastúpi proti Djurgardenu a potom sa presunie na Slovensko a začne s prípravou na majstrovstvá Európy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #IFK Göteborg