Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je ako žula, symbol sily Interu. Taliani ospevujú Škriniara

Minulé leto bol len krôčik od prestupu do Tottenhamu. Milan Škriniar však napokon zostal v Miláne. A ukazuje sa, že urobil dobre.

09.03.2021 09:09
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar počas zápasu Interu s Atalantou.
debata

Slovenský reprezentant je v súčasnosti kľúčovým mužom zostavy Interu.

Škriniar znovu zažiaril v pondelok večer. V šlágri 26. kola talianskej ligy sa postaral o jediný gól v sieti Atalanty. Rozhodol ním o tom, že zverenci Antonia Conteho majú na čele tabuľky šesťbodový náskok.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

„Inter práve oslavuje 113. výročie od založenia klubu. Dal si skvelý darček – víťazstvo nad silnou Atalantou. Rozhodol o ňom Škriniar. Muž, ktorý je ako žula. Zosobňuje silu tímu, ktorý ide za svojím cieľom s pokorou,“ píše taliansky denník Gazzetta dello Sport.

Tamojší novinári rozoberajú Škriniarov pomalší vstup do sezóny. Neobjavoval sa – aj vinou problémov s koronavírusom či Conteho iných predstáv – v základnej zostave.

„Vrátil sa však nesmierne koncentrovaný, plný sily. Napriek vysokej postave je nesmierne rýchly, na ihrisku zväčša čnie nad ostatnými,“ píše ďalej Gazzetta.

Aj vďaka Škriniarovi sa Inter pýši nielen suverénne najlepším útokom Serie A, ale aj obranou, ktorá si do bodky plní defenzívne úlohy a pomáha aj v ofenzíve.

„Škriniar akoby sa niekedy pretransformoval na Romelua Lukakua. Vo vzduchu je nesmierne silný,“ dodávajú talianski žurnalisti.

Aj vďaka nemu je Inter blízko k scudettu. Na titul čakajú fanúšikovia modro-čiernych už jedenásty rok.


Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Seria A #Inter Miláno #Milan Škriniar