Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dubrovník je skvelý brankár. Skomolenina pobavila aj Dúbravku

Po niekoľkých mesiacoch sa vrátil do bránky. Hoci jeho Newcastle podľahol v 3. kole FA Cupu Arsenalu 2:0 po predĺžení, Martin Dúbravka si vyslúžil pochvalu. Dlho držal svoj tím v hre o postup.

11.01.2021 07:47
Martin Dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka.
debata

Slovenský reprezentant bol hlavným dôvodom, prečo favorit nedokázal na domácej pôde svojho súpera zlomiť. Slová chvály si vypočul aj na BBC od Dannyho Murphyho.

Bývalý hráč Liverpoolu, Tottenhamu či Fulhamu vyzdvihol 31-ročného odchovanca MŠK Žilina. V závere prvého polčasu Dúbravka s prehľadom stiahol loptu zo vzduchu a spolukomentátor nešetril chválou na jeho adresu. Lenže…

„Keď máte dvojku, ktorá sa vráti do zostavy v takomto štýle, máte ako tréner nad čím premýšľať. Dubravnik je skvelý brankár, predošlá sezóna mu vyšla fantasticky,“ povedal Murphy.

Dubravnik v preklade z angličtiny znamená Dubrovník. Fanúšikov tento brept rozdelil na dva tábory. Martin Dúbravka sa pridal na stranu pobavených, Gary Lineker zasa svojho terajšieho kolegu Murphyho podpichol.

„Dnes to môže skončiť aj pokutovými kopmi, v ktorom uvidíme súboj Bernda Lena a Martina Dúbravku, respektíve podľa Dannyho Murphyho Dubrovníka,“ podpichol Lineker svojho kolegu krátko pred začiatkom predĺženia.

„Uvedomil som si to hneď, ako som to povedal. Myslel som, že to zanikne, ale Gary to, samozrejme, vypichol,“ usmial sa Murphy.

A čo na to Dúbravka?

„Netráp sa, Danny Murphy. Aspoň si to poplietol s krásnym miestom v Chorvátsku,“ napísal na twitteri Dúbravka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Dúbravka #Gary Lineker #Danny Murphy