Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Guľu podporil kouč Slavie. Je to top odborník, od trénerov sa čakajú zázraky

Z ostatných 7 stretnutí 5 prehier a 9. miesto v tabuľke. Futbalisti Viktorie Plzeň pod vedením Adriána Guľu zaostávajú za očakávaniami.

24.12.2020 11:17
debata

Pod slovenským trénerom sa poriadne trasie stolička. Guľa si je toho vedomý.

"Viem, že zmena trénera je jedným z možných impulzov. Ďalším je rekonštrukcia kádra, čo je dlhodobejší proces. Musíme si sadnúť s vedením a prebrať všetky možnosti.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
5. Marek Rodák (FC Fulham) - 6 miliónov eur

Rozhodne však nemám strach. Robím futbal kvôli tomu, že ho milujem a nie preto, aby som sa bál," doplnil Guľa po stredajšej domácej prehre so Slaviou Praha 0:1.

Súboj bol od začiatku do konca vyrovnaný. Avšak Viktoria nevyužila viacero sľubných príležitostí a prišiel trest – presný volej Stanciua stačil na najtesnejší triumf.

Kouč hostí Jindřich Trpišovský bol s tromi bodmi spokojný a vyjadril sa aj k situácii svojho náprotivka, ktorý to má v Plzni nahnuté.

"Nechcem sa do toho Plzni montovať. Adrián je top človek. Raz sme sa náhodou stretli na dovolenke. Strávili sme spolu nejaký čas a veľa sme sa rozprávali o futbale.

Je do neho strašne zapálený, sledoval som jeho prácu v Žiline. Radím ho k špičkovým odborníkom. Prial by som si, aby v Česku mali s trénermi väčšiu trpezlivosť.

Aj v Slavii sme na začiatku prežívali ťažké časy, ale išli sme podľa spoločnej vízie. Nech sa dialo čokoľvek. Príde mi, že sa od trénerov čakajú zázraky a sú pod väčším tlakom ako hráči," nechal sa počuť Trpišovský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adrián Guľa #Jindřich Trpišovský