Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Taliani chvália Škriniara. Skóroval ako mazák, svojim dievčatám poslal bozk

Parádny výber miesta, ešte lepšie zakončenie. Milan Škriniar strelil svoj prvý gól v sezóne a hneď má prívlastok víťazný.

24.12.2020 10:17
Milan Škriniar Foto:
Gólová hlavička. Obranca Interu Miláno Milan Škriniar skóruje do siete Hellasu Verona.
debata (1)

Slovenský futbalista rozhodol presnou hlavičkou o stredajšom víťazstve Interu 2:1 na ihrisku Hellasu Verona v 14. kole talianskej Serie A.

„Vedeli sme, že to bude náročný zápas. Súboje na ihrisku Verony sú ťažké. Každému robia problémy. Teším sa, ako sme zakončili rok,“ povedal Škriniar pre klubovú stránku.

Dvadsaťpäťročný stopér ukončil 1033-dňový strelecký pôst. Naposledy sa v lige trafil do čierneho vo februári 2018 proti Beneventu. Na jeho presnú hlavičku nemal brankár Hellasu nárok.

„Chýbalo mi to. Najdôležitejšie je však víťazstvo, nie môj gól. Máme siedmy triumf v rade, čo je skvelé,“ pokračoval Škriniar.

Gól oslávil netradične…

„Poslal som bozk mojej partnerke a dcére. Mám radosť, veľa som na sebe v ostatných dňoch pracoval. Cítim sa dobre, rovnako ako celé mužstvo,“ doplnil Škriniar.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Po náročnom konci predošlej i začiatku novej sezóny neutíchali prestupové špekulácie. Nechýbalo veľa a Škriniar mohol prestúpiť do Tottenhamu.

Zdá sa však, že jeden z najlepších obrancov súčasnosti získal stratenú dôveru trénera Antonia Conteho, ktorý mu vrátil miesto v základnej zostave. Objavil sa v nej šiestykrát v rade.

„Zvykol som si na hru na troch stopérov. Keď vyhrávate, lepšie sa vám pracuje. Trochu si oddýchneme a potom chceme v týchto výkonoch pokračovať,“ uzavrel Škriniar.

Talianske médiá ohodnotili jeho výkon najvyššími známkami a pripomenuli, že slovenský reprezentant hrá po neľahkom prelome sezón veľmi spoľahlivo.

„Nehrával v základnej zostave a musel si získať dôveru trénera. Keď sa mu to začalo dariť, prišiel koronavírus. Aj túto prekážku Škriniar zvládol a aj vďaka nemu sa Interu momentálne darí,“ napísalo Corriere dello Sport.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Antonio Conte #Milan Škriniar