Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo odflákol penaltu a Stará dáma zakopla. Škriniar pomohol Interu

Futbalisti Interu Miláno vyhrali v stredajšom zápase 12. kola talianskej Serie A nad SSC Neapol 1:0 a znížili náskok na vedúce AC na rozdiel jedného bodu. O tesnom víťazstve rozhodol v 74. minúte Romelu Lukaku.

16.12.2020 20:48 , aktualizované: 23:02
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Slovenský stopér Milan Škriniar odohral celý zápas a v 85. minúte dostal žltú kartu, Stanislav Lobotka presedel duel na lavičke Neapola.

Rozhodujúci moment duelu sa odohral štvrťhodinu pred koncom, keď brankár David Ospina podrazil Darmiana a rozhodca ukázal na biely bod. Za protesty navyše videl červenú kartu Lorenzo Insigne a hostia tak dohrávali s desiatimi mužmi.

Inter stráca na lídra tabuľky a mestského rivala AC Miláno už len bod. „Rossoneri“ len remizovali na ihrisku FC Janov 2:2, keď dvakrát museli doťahovať náskok domácich.

Aspoň bod zachránil pre AC v 83. minúte Piere Kalulu Kyatengwa. V zostave Milána stále chýbal zranený Zlatan Ibrahimovič.

V ďalšom zápase sa Parma rozišla s Calgiari bez gólov, za domácich odohral celý zápas Juraj Kucka. Sassuolo bez potrestaného Lukáša Haraslína remizovalo vo Florencii 1:1.

Juventus Turín remizoval s Atalantou Bergamo 1:1 a pripísal si už šiestu deľbu bodov v sezóne. V priebežnej tabuľke sú obhajcovia titulu na treťom mieste, Atalanta je ôsma. Turínčania viedli od 29. minúty po vydarenej strele Federica Chiesu spoza šestnástky.

Juventus tak potvrdili dobrý vstup do zápasu, v ktorého úvode mal viacero čistých šancí. Tesný náskok však neudržal a hostia v druhom polčase vyrovnali. V 57. minúte sa po individuálnej akcii prezentoval parádnou strelou Remo Freuler.

Päť minút po vyrovnaní mohli ísť domáci opäť do vedenia, ale Cristiano Ronaldo nepremenil jedenástku. Nedôrazný pokus portugalského útočníka do ľavého dolného rohu chytil Pierluigi Gollini. V ďalšom priebehu už gól nepadol a súperi si body podelili.

FC Janov – AC Miláno 2:2 (0:0)
Góly: 47. a 60. Destro – 52. Calabria, 83. Kalulu

ACF Fiorentina – U.S. Sassuolo Calcio 1:1 (1:1)
Góly: 35. Vlahovič (z 11 m) – 13. Traore

Inter Miláno – SSC Neapol 1:0 (0:0)
Gól: 73. Lukaku (z 11 m), ČK: 72. Insigne (Neapol)
M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas

FC Parma – Cagliari Calcio 0:0
J. Kucka (Parma) odohral celý zápas + dostal ŽK

ASD Spezia Calcio – Bologna FC 2:2 (1:0)
Góly: 20. a 64. N'Zola – 73. Domínguez, 90.+2 Barrow

Hellas Verona FC – Sampdoria Janov 1:2 (0:1)
Góly: 70. Zaccagni (z 11 m) – 41. Ekdal, 54. Verre, ČK: 90.+4 Barák (Verona)

Juventus Turín – Atalanta Bergamo 1:1 (1:0)
Góly: 29. Chiesa – 57. Freuler


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Serie A #Atalanta Bergamo