Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Conte už netají rokovania s Londýnčanmi. Ak príde za Škriniara ponuka, tak...

Zvládli vstup do nového ročníka Serie A, ale poriadne sa natrápili. Futbalisti Interu v sobotu vyhrali v dramatickom súboji nad Fiorentinou 4:3. Obrat svojich spoluhráčov v záverečných minútach sledoval Milan Škriniar iba z lavičky.

27.09.2020 11:45
debata

Slovenský reprezentant prežíva v súkromnom živote skvelé obdobie. Jeho dlhoročná priateľka Barbora Hrončeková mu čoskoro privedie na svet prvého potomka.

V klube to je však iná pesnička. Škriniar vysedáva na lavičke, čo neušlo pozornosti popredných európskych klubov. Po špekuláciách zo strany Realu Madrid, FC Barcelona, parížskeho Saint-Germain či oboch manchesterských klubov United a City má k zisku 25-ročného stopéra najbližšie Tottenham.

Šéf jeho skautov absolvoval rokovania v Miláne, ktoré však zatiaľ troskotajú na finančných podmienkach Interu. Ten by rád svoju oporu predal za 60 miliónov eur, Spurs by chceli čiastku zjednať na polovicu.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Kým doteraz sa vedenie Interu vyhýbalo potvrdeniu týchto šumov, po súboji s Fiorentinou informácie potvrdil tréner Antonio Conte a vysvetlil momentálnu situáciu odchovanca MŠK Žilina.

„Škriniar je súčasťou tohto projektu. Máme pred sebou množstvo zápasov, takže je pripravený, ako vždy doteraz. Ak však prídu ponuky, sme pripravení zvážiť ich kvôli aktuálnej finančnej situácii,“ vravel po zápase taliansky kouč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Antonio Conte #Milan Škriniar