Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dáni to brali od podlahy. Stoch sa blysol v štúdiu, načrtol svoju budúcnosť

Dostal pozvanie a rád ho prijal. Miroslav Stoch si v čase, kedy si hľadá ďalší futbalový angažmán, vyskúšal úplne novú rolu.

23.09.2020 07:56
Miroslav Stoch Foto: ,
Miroslav Stoch.
debata (3)

V utorok večer sa blysol ako expert v štúdiu O2 Sport. Niekdajší slovenský reprezentant hodnotil remízový duel svojho niekdajšieho klubu Slavie Praha proti Midtjyllandu v play off Ligy majstrov.

Dáni si z Edenu domov odviezli cennú remízu 0:0. A nováčik vo futbalovom štúdiu hneď vedel, vďaka čomu sa im to podarilo.

„Midtjylland zvládol zápas takticky. Jeho hráči to brali od podlahy. O týždeň na ihrisku súpera to Slavia bude mať ešte náročnejšie. Stále však verím, že sa dobre pripraví na odvetu a dá na ihrisku súpera rozhodujúci gól,“ načrtol Stoch.

Jeho vystupovanie v štúdiu českí priaznivci na sociálnych sieťach ocenili. Páčil sa im prejav odchovanca nitrianskeho futbalu a aj pikošky, ktoré vytiahol z tábora Slavie.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juraj Kucka (Parma) - 4 milióny eur.

"Trénoval som s nimi týždeň a pol, užil som si to. Nakoľko je celé mužstvo v izolácii, už nebolo možné s nimi ďalej pracovať.

Väčšinu času trávia na Edene či priľahlom hoteli. Videli sme si do okien, občas sme pokecali. Nezávidím im to," prezradil nástrahy, ktoré českému šampiónovi pripravili bezpečnostné a hygienické opatrenia kvôli pandémii koronavírusu.

Podľa českého denníka Sport má Stoch od Slavie na stole ponuku na návrat do zošívaného dresu. Aká bude jeho budúcnosť?

„Sám som zvedavý, zatiaľ neviem. Rieši to agent, máme otvorené nejaké rokovania. Už ma však svrbia nohy a dúfam, že sa všetko čoskoro vyrieši,“ doplnil na margo svojej budúcnosti 30-ročný Stoch.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Miroslav Stoch