Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nič sa nezmenilo. Ružový Messi pení a strieľa parádne góly

Futbalisti Barcelony zvíťazili v stredajšom prípravnom zápase nad druholigovou Gironou 3:1.

17.09.2020 10:02
Španielsko Futbal Priateľský Barcelona Girona... Foto: ,
Kapitán Barcelony Lionel Messi (vpravo) a hráč Girony Jairo Izquierdo bojujú o loptu počas priateľského zápasu FC Barcelona - Girona na štadióne Johana Cruyffa v Barcelone 16. septembra.
debata

Dvoma gólmi sa na výhre Kataláncov podieľal argentínsky útočník Lionel Messi, ktorý sa presadil v 45. a 51. minúte. V 63. minúte prepustil miesto na ihrisku Ousmanemu Dembelemu.

Messi pôvodne trval na odchode z Barcelony, nepredstavil sa na úvodných tréningoch pred novou sezónou a bojkotoval aj lekársku prehliadku.

VIDEO: Pozrite si Messiho exportný gól do siete Girony

Predmetom sporu mali byť dohady o jeho zmluve. V piatok 4. septembra však oznámil, že v klube zostáva a na začiatku nasledujúceho týždňa sa zapojil do tréningového procesu.

Prvý zápas v La Lige čaká Barcelonu až v 3. kole proti Villarealu (27. septembra), keďže môže profitovať z predĺženej prestávky, ktorú tím dostal z dôvodu účasti v závere predchádzajúceho ročníka Ligy majstrov UEFA.

Tvrdosť v príprave

Pred zápasom s Gironou nastúpila Barca minulý týždeň na prípravný duel proti treťoligovému Gimnasticu.

Messi podľa protihráčov pôsobil nervózne a s jedným z nich sa dostal do ostrej slovnej potýčky. Stredopoliar Javier Ribelles po zápase uviedol, že Messiho ho nazval idiotom.

„Kričal na mňa, aby som ho prestal okopávať. Ja som však len dohrával súboj. Zdal sa mi veľmi nervózny, padli aj nejaké nadávky,“ povedal Ribelles.

Barcelona vstúpi do novej sezóny La Ligy 27. septembra súbojom proti Villarrealu.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #Lionel Messi #la liga