Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar už nemá koronavírus a oznámil veľký sponzorský prestup

Brazílsky futbalista Neymar by mal podpísať dohodu o spolupráci so športovou značkou Puma.

12.09.2020 15:19
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata

Uviedol to portál esporteintera­tivo.com. Hráč Paríža St. Germain spolupracoval 15 rokov so spoločnosťou Nike, v auguste obe strany vypovedali zmluvu na základe spoločného rozhodnutia.

Podľa zdroja Neymar podpíše sponzorskú zmluvu, ale stane sa aj hlavnou tvárou značky. Útočník túto udalosť naznačil na svojom instagrame.

Najskôr sa prihlásil k sledovaniu na oficiálnej stránke Pumy a potom zverejnil fotografiu, kde bola značka zachytená.

Neymar sa v piatok opäť zapojil do tréningu. Stalo sa to deň po tom, ako oslabený obhajca titulu vstúpil do novej sezóny Ligue 1 prehrou 0:1 na pôde nováčika Lens. Neymar mal začiatkom septembra pozitívny test na koronavírus a nastúpil do karantény.

„Som superšťastný. #CORONAOUT,“ napísal v piatok Neymar na sociálnej sieti. Parížania naskočili do ligy neskôr po augustovej účasti na finálovom turnaji Ligy majstrov v Lisabone, kde prehrali až v záverečnom súboji o trofej s Bayernom Mníchov.

Skvelý Bayern vyhral Ligu majstrov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Paríža St. Germain pri štadióne v...

Proti Lens nastúpili bez viacerých opôr, keďže až sedem hráčov PSG malo v uplynulom období pozitívny test na nový koronavírus. V zostave tak absentovali z tohto dôvodu okrem Neymara aj Kylian Mbappé, Angel Di Maria, Mauro Icardi, Leandro Paredes, Marquinhos i brankár Keylor Navas.

V nedeľu čaká PSG šláger 3. kola doma proti Olympique Marseille a na budúcu stredu dohrávka úvodného kola s Metz. Informovala agentúra DPA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain