Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Návrat trucujúceho syna. Do tréningu Barcelony sa zapojil už aj Messi

Argentínsky futbalista Lionel Messi sa vracia do tréningového procesu v FC Barcelona. Po tom, ako sa rozhodol zotrvať v katalánskom klube, pricestoval v pondelok do tréningového centra "Blaugranas" v Sant Joan Despi, kde sa mal prvýkrát zapojiť do tréningu pod vedením nového kouča Ronalda Koemana.

07.09.2020 17:26
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata

Tridsaťtriročný útočník sa mohol pripojiť k spoluhráčom až po tom, ako absolvoval povinný test na koronavírus. Podľa agentúry AFP by mohol nastúpiť v sobotňajšom prípravnom stretnutí proti treťoligovému Gimnasticu Tarragona.

Messi v piatok potvrdil, že zotrvá v tíme španielskeho vicemajstra minimálne do konca súčasného kontraktu, ktorý vyprší 30. júna budúceho roka. Rozhodol sa po rokovaniach jeho otca a agenta Jorgeho Messiho s vedením klubu.

Argentínsky reprezentant pôvodne trval na odchode z Barcelony, nezúčastnil sa na úvodných tréningoch pred novou sezónou a bojkotoval aj lekársku prehliadku. Predmetom sporu mali byť dohady o jeho zmluve.

15 hviezd budúcnosti podľa Lionela Messiho Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

Kým klub trval na jej platnosti do budúceho leta a výkupnej klauzule 700 miliónov eur, Messi tvrdil, že vďaka opcii môže odísť zadarmo. Podľa Barcelony si ju však mal uplatniť do 10. júna. Messi sa pre hroziaci súdny spor s jeho „osudovým“ klubom rozhodol ustúpiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Ronald Koeman