Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Leo, zostaň v Barcelone, odkazuje hviezdny rival. Messiho otec to nevylučuje

V slávnom El Clásicu proti sebe čelili za posledných 15 rokov veľakrát a vzájomne sa rešpektujú.

03.09.2020 18:03
Lionel Messi, Sergio Ramos, Casemiro Foto: ,
Kapitán Barcelona Lionel Messi sa snaží prejsť cez Sergia Ramosa a Casemira z Realu Madrid.
debata

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos sa na tlačovej konferencii španielskej futbalovej reprezentácie pred štvrtkovým zápasom Ligy národov proti Nemecku vyjadril k Lionelovi Messimu a jeho avizovanému odchodu z Barcelony.

Nekompromisný obranca by bol rád, keby Messi zamestnávateľa nezmenil.

"Vybojoval si právo rozhodovať o svojej budúcnosti, no neviem, či by bol odchod správnym riešením. Pre španielsky futbal, Barcelonu aj pre nás by bolo najlepšie, keby zostal.

Leo robí lepším španielsky futbal, ako aj Barcelonu a El Clásico. Zdolávať najlepších je zakaždým skvelé a on nepochybne patrí medzi najlepších," uviedol Ramos o argentínskej superhviezde.

Messiho otec a agent v jednej osobe Jorge v stredu pricestoval do Barcelony na rokovania. Najviac sa skloňuje odchod jeho syna do Manchestru City, no katalánsky gigant žiada zaplatenie astronomickej 700-miliónovej (eur) výkupnej klauzuly.

Podľa šesťnásobného najlepšieho hráča sveta môže vďaka opcii odísť zadarmo, Barcelončania však oponujú, že si ju mohol uplatniť do 10. júna.

Na otázku, či by dlhoročná opora mohla zostať ďalší rok v Barcelone, Jorge Messi odpovedal kladne. Pred stretnutím s prezidentom Barcelony Josepom Bartomeum uviedol, že dotiahnuť dohodu o zotrvaní syna bude veľmi náročné.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Sergio Ramos