Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kam zmizol? Messi pokračuje v bojkote, Barcelončania sa stretnú s jeho otcom

Lionel Messi sa nezúčastnil ani na druhom tréningu futbalistov FC Barcelona pred novou sezónou. Klub oznámil, že v utorok v tréningovom centre Joana Gampera trénovalo pod taktovkou nového kouča Ronalda Koemana tých istých 19 hráčov ako v pondelok.

01.09.2020 16:45
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata (2)

Messi predtým bojkotoval nedeľňajšiu lekársku prehliadku i pondelňajšiu úvodnú tréningovú jednotku.

Po tretej neospravedlnenej neúčasti na tréningu môže klub Argentínčanovi udeliť pokutu za porušenie zmluvných podmienok. Podľa španielskych pracovných zákonov sa môže vyšplhať do výšky až 25 % mesačného príjmu.

Najbohatší futbalisti planéty Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Paul Pogba - 85 miliónov dolárov.

Messi počas minulého týždňa oznámil rozhodnutie odísť po dvadsiatich rokoch z Barcelony. Najvážnejším záujemcom o jeho služby je Manchester City, kde by sa stretol so svojím bývalým trénerom Pepom Guardiolom.

Prekážkou môžu byť dohady o jeho zmluve. Kým klub trvá na jej platnosti do budúceho leta a výkupnej klauzule 700 miliónov eur, Messi tvrdí, že vďaka opcii môže odísť zadarmo.

Podľa Barcelony si ju však mal uplatniť do 10. júna. Nová sezóna La Ligy odštartuje 12. septembra. Informovala agentúra DPA.

Futbalisti s najlepšími priamymi kopmi Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Alessandro del Piero.

Zatiaľ bez osobného kontaktu

Vedenie Barcelony sa snaží o osobné stretnutie s Messim. Podľa agentúry AP verí, že ho na ňom dokáže presvedčiť, aby v klube zotrval.

Zástupcovia katalánskeho klubu sa majú tento týždeň stretnúť s Messiho otcom a agentom v jednej osobe. Priamy kontakt so šesťnásobným najlepším futbalistom sveta sa im však doteraz nadviazať nepodarilo.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi