Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho chce investovať milióny. Vykúpi Škriniara z nepríjemnej situácie?

Futbalová sezóna 2019/20 sa schyľuje ku svojmu koncu. Pre drvivú väčšinu futbalistov i trénerov bola nezabudnuteľná.

16.08.2020 18:07
debata

„Máme radosť, že sa vraciame na štadióny. Nemáme však veľa času na to, aby sme si sezónu vyhodnotili a prípadne sa posilnili,“ vravel ešte pred niekoľkými týždňami José Mourinho.

Tréner Tottenhamu José Mourinho. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Soccer FA Cup Tréner Tottenhamu José Mourinho.

Charizmatický tréner Tottenhamu sa odvtedy viac-menej odmlčal. Z tábora Spurs však počuť silnejúce hlasy o tom, že sa Londýnčania chystajú investovať vo veľkom.

Portugalský kormidelník, ktorý svojou prácou zapôsobil na viaceré futbalové osobnosti, by podľa britských médií rád rozbil pomyselné prasiatko a úspory Tottenhamu investoval do trojice futbalových mušketierov.

Tým prvým nie je nikto iný ako Milan Škriniar. Slovenský obranca toho v ostatných týždňoch za Inter Miláno neodohral.

Trénerovi Antoniovi Contemu nepasuje do hernej koncepcie s tromi obrancami. Rád by potencionálnych 50–60 miliónov eur za Škriniarov predaj investoval do ofenzívy.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Druhým prestupovým cieľom Mourinha je Paulo Dybala. Nový tréner Juventusu sa chystá na poriadne upratovanie v kabíne. Okrem Cristiana Ronalda sa rád zbavil aj argentínskeho ofenzívneho univerzála.

Prioritou Spurs je veľkolepý návrat Garetha Bala. Tridsaťjedenročný Walesan prestúpil v septembri 2013 do Realu Madrid práve z Londýna.

V španielskej metropole však vedie otvorenú vojnu s trénerom Zinedinom Zidanom a je len otázkou času, kedy kráľovský veľkoklub opustí.

Celé Mourinhovo márnenie by mohlo Tottenham vyjsť až na 200 miliónov eur. Ťapnú sa Spurs po vrecku a vykúpia Škriniara z nepríjemnej situácie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gareth Bale #Tottenham Hotspur #José Mourinho #Milan Škriniar