Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Analyzuje úspechy aj pády. Ronaldo znova zvažuje odchod z Juventusu

Vyhrali titul. Poriadne ho oslávili. Vypadli s francúzskym outsidrom. Vyhodili trénera. Za jeho nástupcu vymenovali hviezdneho nováčika. A možno prídu o svoju najväčšiu ofenzívnu zbraň - Cristiana Ronalda.

11.08.2020 15:48
ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo počas osemfinálovej odvety LM proti Lyonu.
debata

V priebehu niekoľkých týždňov sa Juventus Turín a jeho priaznivci previezli na horskej dráhe. Po reštarte sezóny v Serie A síce s drobnými problémami, ale predsa získali deviaty titul v sérii.

„Máme veľkú radosť, titul venujeme fanúšikom. Ešte nás však čaká dôležitá úloha v Lige majstrov,“ uviedol po oslavách titulu Ronaldo.

Stará dáma ju však nezvládla. Ronaldo síce dvomi gólmi v odvete proti Lyonu odpovedal na premenený pokutový kop Memphisa Depaya, v konečnom súčte to však bolo na postup do štvrťfinále Ligy majstrov málo.

„Bol si lepší, ako ktokoľvek iný. Nanešťastie, nemôžeš všetko urobiť sám. Je to nemožné!“ napísala na Instagrame Ronaldova sestra Elma.

Cristiano Ronaldo v zajatí luxusných áut Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho vozový park.

Aj jej slávnejší súrodenec bol s konečným výsledkom sklamaný. Krátko pred pandémiou zvažoval odchod z Turína, k tejto myšlienke sa po neúspechu s Lyonom vrátil.

Podľa francúzskych médií k tomu dopomohlo aj prekvapujúce rozhodnutie vedenia Juventusu. To po vypadnutí odvolali trénera Maurizia Sarriho. Namiesto skúseného kormidelníka však siahlo po nováčikovi. Andrea Pirlo podpísal dvojročnú zmluvu.

Niekdajší taliansky reprezentant by v najbližších dňoch mal privítať svojich nových zverencov na prvom tréningu. Je však pravdepodobné, že sa už bude musieť zaobísť bez Ronalda.

Kým Turínčania na vyvrcholenie Ligy majstrov do Lisabonu nejdú, Ronaldo sa tam chystá aj s agentom Jorgem Mendesom. Radi by sa totiž dohodli na prestupe do parížskeho Saint-Germain.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The 2019/20 season is over for us, much later than usual but yet sooner than we expected. Now it’s time for reflection, time to analyse the ups and downs because critical thinking is the only way to improve. A huge club such as Juventus must always think like the best in the world, work like the best in the world, so that we can call ourselves one of the best and biggest clubs in the world. Winning the Serie A once again in such a difficult year is something that we are very proud of. Personally, scoring 37 goals for Juventus and 11 for the Portuguese National Team is something that makes me face the future with renewed ambition and desire to keep doing better and better each year. But the fans demand more from us. They expect more from us. And we have to deliver, we must live up to the highest expectations. May this short vacation break allow us all to make the best decisions for the future and come back stronger and more committed than ever. . See you soon!

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

"Sezóna 2019/20 sa skončila neskôr ako zvyčajne a predsa skôr, ako sme čakali. Je čas na analýzu úspechov i pádov pretože iba kritické myslenie je jedinou cestou k progresu.

Možno nám táto krátka pauza medzi ročníkmi umožní spraviť dôležité a to najlepšie rozhodnutie do budúcnosti," napísal Ronaldo na Instagrame.

Britský denník The Sun informoval, že by Ronaldo rád prestúpil do štvrtej z piatich najlepších futbalových líg a po boku Neymara či Kyliana Mbappého zabojoval o svoj šiesty triumf v Lige majstrov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #PSG