Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Škriniara predajú za diskontnú cenu. Nesedí mu hra v trojici

Milan Škriniar prežíva v Interi Miláno náročné obdobie. Vypadol zo základnej zostavy Nerazzurri, keď naposledy v nej figuroval pred troma týždňami.

07.08.2020 13:11
Inter škriniar Foto:
Alessandro Bastoni (vľavo) a Milan Škriniar (v strede) na tréningu Interu.
debata (15)

Prestupové špekulácie okolo slovenského stopéra neutíchajú. Záujem o jeho služby prejavilo viacero európskych veľkoklubov, ale vedenie Interu zatiaľ nemá na stole žiadnu konkrétnu ponuku.

Škriniara trápi nielen neistá budúcnosť, ale aj nedostatok hracieho času na trávniku. Na druhú koľaj ho odstavil tréner Antonio Conte, ktorý zmenil rozostavenie na ihrisku.

Žiaria De Vrij a Bastoni

Klasický systém 4–4–2 vymenil za 3–5–2. Stred obrany, v ktorom donedávna figuroval aj Slovák, má teraz na starosti Stefan de Vrij.

Holanďan si drží konštantne vysokú výkonnosť, čo si všimli aj experti na Apeninskom polostrove a vyhlásili ho za najlepšieho obrancu Serie A v sezóne 2019/20.

Na Škriniarovu smolu sa k veľmi dobrým výkonom rozohral Alessandro Bastoni. Dvadsaťjedenročný Talian je považovaný za hráča milánskej budúcnosti a vedenie klubu už dávnejšie vyhlásilo, že je nepredajný.

„De Vrij a Bastoni majú miesto v obrannej trojici isté. Tým pádom zostáva jedna krajná pozícia, ktorá viac vyhovuje veteránovi Diegovi Godínovi. Škriniar je výborný obranca, ale hra na kraji mu nesedí,“ tvrdí novinár Kaustubh Pandey z portálu Football Italia.

Navyše, Inter verejne deklaroval záujem o služby Marasha Kumbullu, ktorého chce získať počas leta. Dvadsaťročný Albánec, ktorý oblieka dres Hellasu Verona, patrí medzi najžiadanejšie artikle spomedzi bekov.

Najlepší stopéri sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
2. Virgil van Dijk (Holandsko, Liverpool) - 80...

Podpora od Škrtela

Aj preto Taliani píšu, že ak Inter bude chcieť Škriniara predať, nemôže si za neho pýtať 50 miliónov, čo je jeho približná trhová hodnota.

„Budeme radi, ak za neho dostaneme 30 miliónov,“ napísal jeden z fanúšikov Interu na twitteri.

Svojho bývalého kolegu z reprezentácie podporil Martin Škrtel, ktorý vlani ukončil kariéru v národnom tíme.

„Milan je stále mladý. Mal by v klube zostať a bojovať o svoje miesto v tíme. Myslím si, že to by bolo pre neho najlepšie riešenie,“ povedal Škrtel pre Denník Šport.

Zostane Milan Škriniar v Taliansku alebo jeho kroky povedú do inej z top európskych líg? Odpoveď prinesú najbližšie týždne.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #prestup #Inter Miláno #Antonio Conte #Milan Škriniar