Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka kraľuje brankárom Premier League. Zaujme veľkokluby?

Anglická Premier League pred niekoľkými dňami spoznala svojho šampióna, mužstvá smerujúce do futbalovej Európy i do druhej ligy. A taktiež najlepšie individuality sezóny. Nechýba medzi nimi ani Martin Dúbravka.

04.08.2020 12:57
Dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka.
debata (1)

Slovenská reprezentačná jednotka je od svojho príchodu do Newcastlu veľkou oporou mužstva. Veľkého prestupu zo Sparty Praha v roku 2018 sa nezľakla.

Od víťaznej premiéry proti Manchesteru United (1:0) herne napreduje. Ani v tejto sezóne síce Newcastle nedokázal útočiť na popredné priečky, bez väčších problémov sa však zachránil.

Kariéra Martina Dúbravku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Január 2008: Začiatok zimnej prípravy MŠK...

Výraznou mierou sa o to pričinil aj Dúbravka, ktorý v prerušenej sezóne predviedol dovedna 140 zákrokov, čo je najviac zo všetkých brankárov Premier League.

Nie div, že sa stal aj najlepším hráčom Newcastlu v sezóne a rozvíril prestupové vody. Fanúšikovia i experti tvrdia, že je veľmi podceňovaný a zaslúžil by si prestup do niektorého z veľkých klubov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Busy at the back

Príspevok, ktorý zdieľa Premier League (@premierleague),

Dlho to vyzeralo, že ho z Newcastlu spravia petrodoláre zo Saudskej Arábie. Kúpa tradičného klubu však padla a jeho budúcnosť je nateraz nejasná.

Platí to aj o tej Dúbravkovej?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka