Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniara čaká súboj s kamarátom. Bude jedným z posledných v drese Interu?

Sú ako spriaznené duše. Na zrazoch ich vídavať spoločne sa rozprávať či zabávať sa. Obaja dokázali uspieť v neľahkých slovenských podmienkach a prepracovať sa až do Serie A. Kamaráti Stanislav Lobotka a Milan Škriniar však momentálne riešia úplne iné problémy.

28.07.2020 14:07
lobotka škriniar Foto: ,
Stanislav Lobotka (vľavo) a Milan Škriniar na zraze slovenskej futbalovej reprezentácie v Šamoríne.
debata

Ak máte dnes večer necelé dve hodiny času a radi sledujete slovenské futbalové mikrosúboje, najvyššia talianska futbalová liga vám jeden taký ponúka. V šlágri 37. kola nastúpi Inter Miláno proti Neapolu (21.45).

Domáci už majú istotu účasti v Lige majstrov, Neapol zasa bude ako víťaz talianskeho pohára v Európskej lige.

Rozdielna je aj situácia oboch slovenských reprezentantov. Lobotkovi to v Neapole akosi nejde. Aj vinou zranení je prehliadaný trénerom Gennarom Gattusom, ktorý na poste defenzívneho stredopoliara radšej uprednostňuje Nemca Diega Demmeho.

Je pravdepodobné, že dvadsaťpäťročný rodák z Trenčína aj dnes začne iba na lavičke náhradníkov. Akiste si po zápase nájde trochu času, aby sa porozprával so svojim priateľom.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Naopak – Škriniar zrejme nebude chýbať v základnej zostave trénera Antonia Conteho. Taliansky stratég vraj podľa tamojších médií špekuluje nad tým, ako zo svojej hviezdy čo najviac vyťažiť na prestupovom trhu.

Nakoľko mu príliš nepasuje do systému s tromi obrancami mal vedenie Interu informovať o tom, že by sa 25-ročného stopéra zbavil a investoval radšej do ofenzívnych posíl.

Čoraz častejšie sa spomína meno Anthonyho Martiala. Teóriu s útočníkom Manchestru United potvrdili v utorok aj britské médiá.

Denník The Sun prišiel s informáciou, že sa anglickému veľkoklubu nedarí zlanáriť Lobotkovho spoluhráča Kalidoua Koulibalyho.

„Gattuso vyhlásil, že 29-ročný Senegalčan odíde. Pôjde do Manchestru, nie však United, ale City. Chce ísť do Premier League a pracovať pod Pepom Guardiolom,“ píse The Sun.

Španielsky kormidelník sa netají tým, že by do svojho mužstva rád priviedol aj Škriniara. V manchesterskom mikrosúboji však majú na vrch „červení diabli“, ktorí by radi priviedli hviezdu vedľa Harryho Maguira.

Pomohol im aj fakt, že si vďaka skvelému záveru sezóny zaistili miestenku do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Bude dnešný mikrosúboj Škriniar – Lobotka na istý čas posledný?

debata chyba
Viac na túto tému: #Stanislav Lobotka #Milan Škriniar