Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Líder tímu a jeden z najlepších hráčov MLS, chvália Rusnáka v zámorí

Futbalisti Real Salt Lake prehrali v stredajšom dueli D-skupiny turnaja MLS je späť na Floride so Sportingom Kansas City 0:2. Napriek tomu majú istú miestenku v osemfinále ako jeden z tímov z tretích miest tabuliek.

22.07.2020 17:42
Albert Rusnák Foto: ,
Albert Rusnák.
debata (1)

V zostave Salt Lake chýbal slovenský reprezentant Albert Rusnák, ktorý cez víkend nedohral duel s Minnesotou a do hry ho nepustili problémy s bedrovým kĺbom.

Dvadsaťšesťročný ofenzívny hráč strelil v úvodnom zápase prvý gól svojho tímu pri víťazstve nad Coloradom 2:1.

Zostrih stredajšieho zápasu

"Cíti sa čoraz lepšie a robil už aj cvičenia mimo ihriska. Myslím si, že v deň zápasu to bude ešte lepšie. Rusnák je jeden z najlepších hráčov v celej súťaži a je to náš líder.

Ak nám bude chýbať, pocítime to. Máme však aj iných talentovaných hráčov, ktorí ho môžu nahradiť," uviedol ešte pred stredajším zápasom tréner Freddy Juarez na webe periodika Deseret News.

Najlepší slovenskí legionári Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Meno: Marek Bakoš. Kluby v zahraničí: Viktoria...

Salt Lake je v tabuľke D-skupiny so štyrmi bodmi tretie. Do osemfinále postúpia z každej šiestich skupín prvé dva tímy a štyri najlepšie z tretích miest.

Sezónu MLS prerušili v marci po vypuknutí pandémie po tom, ako tímy odohrali iba dve kolá.

Výsledky prebiehajúceho turnaja sa započítavajú do základnej časti súťaže, ktorá má neskôr pokračovať zápasmi na štadiónoch jednotlivých účastníkov, a po nej plánujú odohrať tradične aj vyraďovaciu časť. Víťaz turnaja „MLS je späť“ získa miestenku do Ligy majstrov CONCACAF.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #Albert Rusnák #Real Salt Lake