Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legenda radí United, či kúpiť Škriniara. Manchester nezaháľa, chystá výmenu

Sú týždne, kedy ťažko hľadajú konkurenciu. Súperi, ktorí sa im v tom čase postavia do cesty, odchádzajú domov s prázdnou. Mávajú však aj obdobie, kedy sa trápia s podpriemernými klubmi. Ostatné sezóny Interu vyzerajú ako cez kopirák.

21.07.2020 19:21
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata

Pred začiatkom prebiehajúceho ročníka sa na San Sire netajili najvyššími ambíciami. Čierno-modrí skloňovali frázy ako zisk titul, vyraďovacia fáza Ligy majstrov či triumf v talianskom pohári.

Ambiciózne mužstvo pod vedením Antonia Conteho urobilo značný progres, ale nezbavilo sa starých neduhov z minulosti. Hviezdny tím okolo útočníka Romela Lukaka, kapitána Samira Handanoviča či stopéra Milana Škriniara robí príliš veľa chýb. Individuálnych i systémových.

Doplatil na ne aj v nedeľu pri remíze 2:2 s AS Rím, čo slovenskú hviezdu poriadne nahnevalo. Škriniar pred kamerou televízie Sky nešetril slovami kritiky.

„Nie je veľa času na reči a oddych, lebo v stredu nás čaká ďalší náročný duel. Súhlasím však s trénerom. Niekedy zbytočne platíme za individuálne chyby, ktoré spravíme. Musíme sa v tomto aspekte zlepšiť a poučiť sa z týchto strát,“ povedal Škriniar.

Záujem o jeho služby rastie po tom, čo v Taliansku prenikli na povrch údajné Conteho slová. Niekdajšiemu kormidelníkovi Juventusu či Chelsea vraj Škriniar nepasuje do systému s tromi obrancami.

To je voda na mlyn špekuláciám. Tie najnovšie prišli z Britských ostrovov. Škriniarove kvality aspoň na chvíľu – obrazne povedané – spojili znepriatelené futbalové mestá Londýn a Manchester.

"Škriniar je skvelý. Hráč svetovej extratriedy, ktorého rád sledujem. Ak by si však Manchester United mohol vybrať, nekúpil by som jeho.

Radšej by som siahol po niekom, kto sa nepotrebuje aklimatizovať na Premier League. Z histórie vieme, že to nie je hračka. Práve preto by bolo pre United lepšie, keby si vybrali Nathana Akého," povedala pre Express legenda Tottenhamu Gary Stevens.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Odchovanec Chelsea a opora Bournemouthu by mohla byť dostupná za zhruba 50 miliónov eur, čo je o desať menej ako v prípade Interom stanovenej ceny za Škriniara.

Dvadsaťpäťročný Slovák je však pre vedenie United stopérskou prioritou. A nebálo by sa kvôli nej vzdať aj francúzskeho strelca Anthony Martiala.

„Contemu sa Martial veľmi páči. Sedel by mu do ofenzívneho systému a vytvoril by skvelú dvojicu s Lukakom,“ píše calciomercato.com s tým, že Škriniar by mal byť protihodnotou za odchovanca Olympique Lyon.

Zrealizuje sa francúzsko-slovenská supervýmena?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Inter Miláno #Milan Škriniar #Anthony Martial