Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V CZ Belehrad sa šíri koronavírus. Serie A hlási prvý prípad po reštarte - v Parme

Srbský futbalový klub Crvena zvezda Belehrad má šiestich hráčov s ochorením COVID-19. Pozitívny test mal najnovšie Srdjan Spiridonovič, koronavírus odhalili aj u Strahinju Erakoviča a Veljka Nikoliča.

11.07.2020 16:36
Kucka Foto: ,
Juraj Kucka (druhý zľava) sa so spoluhráčmi z Parmy.
debata

Ešte skôr sa nakazili Marko Gobeljič, Branko Jovičič and Dušan Jovančič.

Podľa stanoviska klubu diagnostikovali ochorenie aj jednému členovi trénerského tímu. Všetci sú v izolácii. „Prijali sme všetky bezpečnostné opatrenia a čoskoro zverejníme detaily, ako budeme ďalej postupovať,“ citoval portál sport.blic.rs z komuniké Belehradčanov.

Na nový koronavírus mal pozitívny test aj jeden zo zamestnancov klubu Parma Calcio mal pozitívny test na nový koronavírus. Ide o prvý prípad v talianskej Serii A od reštartu súťaže. Meno ani pozíciu infikovaného klub nešpecifikoval.

Najlepší strelci futbalovej histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Tulio Maravilha (Brazília) - 575 gólov,...

„Táto osoba, ktorá je úplne bez príznakov ochorenia, nastúpila urýchlene do karantény v súlade s federálnymi a ministerskými nariadeniami,“ citovala agentúra AFP zo stanoviska klubu, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Juraj Kucka.

Všetci ostatní členovia Parmy mali negatívne testy a sú izolovaní v športovom centre. Podľa vyhlásenia klubu budú normálne pokračovať v tréningoch a zápasoch a priebežne budú monitorovať ich zdravotný stav. V nedeľu o 19.30 h hostí Parma v dueli 32. kola Bolognu.

debata chyba
Viac na túto tému: #parma #Crvena Zvezda Belehrad