Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bavíme sa len o tom, o čom musíme vraví tréner na margo Messiho odchodu

Tréner španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Quique Setien sa nechce vyjadrovať k možnému odchodu Lionela Messiho z tímu.

04.07.2020 17:50
Quique Setién Foto: ,
Quique Setién.
debata

Argentínsky útočník nie je spokojný so smerovaním klubu a podľa rádia Cadena Ser preto prerušil rokovania o novom kontrakte. Ten súčasný mu vyprší na budúci rok v lete a po medializovaných sporoch so Setienovým asistentom sa čoraz viac špekuluje o jeho odchode.

„Nebudem o ničom špekulovať, pretože som od neho o tom nepočul a neviem, že by niečo také povedal. Rozprávame sa o tom, o čom sa musíme rozprávať a o ničom inom,“ uviedol tréner.

Najlepšie zarábajúci futbalisti sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Kylian Mbappé (Fr., Paríž St. Germain) -...

Zložitá je aj pozícia Antoinea Griezmanna, ktorý odštartoval tri z uplynulých štyroch zápasov Bracelony len na lavičke náhradníkov. V šlágroch so Sevillou a Atleticom Madrid navyše odohral dokopy iba 13 minút a Katalánci oba len remizovali.

„Je v poriadku, prehodil som s ním pár slov, je to veľký profesionál a chápe situáciu. Neovplyvní ho to, je to veľmi pozitívny človek a môžeme s ním počítať na 100%,“ uviedol Setien.

Barcelonu čaká v nedeľu ďalší ťažký súboj na pôde vo forme hrajúceho Villarrealu, ktorý z predošlých šiestich duelov vyhral päť, jeden remizoval a poskočil na piate miesto tabuľky.

Setien v súboji nemôže počítať s Frenkiem de Jongom, Samuelom Umtitim a Ousmanem Dembelem. Barcelona stráca na vedúci Real Madrid štyri body, do konca súťaže zostáva päť kôl. Informovala agentúra AFP.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Antoine Griezmann #Quique Setién