Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka hviezdi v Anglicku. Vďačí za to drine i krásnej priateľke

Ležal na bránkovej čiare a pozeral do nebies. Hoci jeho spoluhráči predviedli štvorgólovú hitparádu, na konci stretnutia nechali Martina Dúbravku v štichu.

04.07.2020 13:16
debata (2)

Newcastle hrá po reštarte Premier League veľmi dobre. V troch ligových stretnutiach, ktoré stihol odohrať zvíťazil nad Sheffieldom (3:0), remizoval proti Aston Ville a z víťazstva sa tešil aj v ostatnom 33. kole nad Bournemouthom (4:1).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Heco Dubravka (@martindubravka),

Do streleckej listiny sa po parádnych akciách i strelách postupne trafili Gayle, Longstaff, Almiron a Lazaro. Všetko zo zadu istil spoľahlivý Dúbravka.

V posledných sekundách však nakoniec prišiel o jedenáste čisté konto v sezóne, ktoré by ho posunulo na delenú štvrtú priečku medzi brankármi Premier League. Z bezprostrednej blízkosti ho prekonal Gosling.

Ďalšiu šancu bude mať Dúbravka v nedeľu. Newcastle, ktorý naďalej živý šancu na európske poháre, doma privíta West Ham. A slovenská reprezentačná jednotka by pri tom nemala chýbať.

Pohodu mu doma vytvára už viac ako sedem rokov priateľka Lucia Peštová. Sympatická blondínka sa môže pýšiť titulom Model Of The World 2018. V čase, keď zabodovala v celosvetovej súťaži, sa zrealizovalo aj hosťovanie Dúbravku zo Sparty Praha do Newcastlu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Home workout

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Heco Dubravka (@martindubravka),

Dúbravka si svoju spriaznenú dušu vzal na Britské ostrovy, zažiaril tam, premenil hosťovanie na trvalý prestup a stal sa hviezdou priemerného anglického mužstva.

Mal by sa stať jednou z tvári „nového“ Newcastlu, ktorý by sa už čoskoro mohol oprieť o majetných Saudov. Tí by do klubu radi priviedli hviezdy svetového formátu.

Špekuluje sa o takých menách ako Neymar, Kylian Mbappé či momentálne najlepší strelec talianskej Serie A Ciro Immobile.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Time flies,6years anniversary,happy with you❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Heco Dubravka (@martindubravka),

Lucia, ktorá mu počas pauzy zapríčinenej pandémiou koronavírusu robila nielen tréningovú sparingpartnerku, ale aj fyzioterapeutku, si život po boku odchovanca MŠK Žilina užíva o čom svedčia aj ich spoločné fotografie.

Raz darmo – pohoda doma, pohoda na ihrisku…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle #Martin Dúbravka #Lucia Peštová