Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravku v Anglicku nešetria. Mizerný zákrok, dostal lacný gól

Martinovi Dúbravkovi sa od svojho príchodu do Newcastlu v januári 2018 vodí veľmi dobre. Jednotka slovenskej futbalovej reprezentácie urobila obrovský výkonnostný progres.

25.06.2020 10:11
Dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka.
debata (2)

Odkedy si tridsaťjedenročný brankár odkrútil premiéru proti Manchestru United – Newcastle vtedy vyhral 1:0 – stal sa hrdinom fanúšikov i oporou mužstva.

Kariéra Martina Dúbravku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Január 2008: Začiatok zimnej prípravy MŠK...

„Je jedným zo stavebných kameňov úspechu Newcastlu. Podarilo sa mu eliminovať slabinu mužstva, na ktorú Newcastle pravidelne doplácal,“ citovali britské média Paula Robinsona, niekdajšiu brankársku jednotku Anglicka.

Dúbravka nechýbal v bránke svojho tímu ani v stredajšom súboji proti Aston Ville. Aj v druhom zápase po pauze zapríčinenej pandémiou koronavírusu síce Newcastle zabodoval, ale remíza v dueli so zachraňujúcou sa Aston Villou sa „strakám“ máli.

Domáci viedli po góle Dwighta Gayla, ale vedenie im vydržalo iba štvrťhodinu. V 83. minúte po rohovom kope vyrovnal Egypťan Ahmed Elmohamady.

„Mizerný zákrok. Takúto hlavičku by mal brankár chytiť. Je z toho však lacný gól,“ nešetril kritikou komentátor BT Sport.

Pre Dúbravku to bol prvý inkasovaných gól v piatich po sebe idúcich domácich stretnutiach.

„Škoda, že sme dostali takýto gól a nevyhrali sme. Pripravovali sme sa na štandardné situácie súpera, ale nepoučili sme sa,“ hodnotil stretnutie tréner Newcastlu Steve Bruce.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka