Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Maďari majú nového šampióna. Teší sa aj bývalá opora Žiliny

Ferencváros Budapešť získal 31. titul maďarského futbalového majstra. Definitívne o tom rozhodol po víťazstve 2:0 na pôde Honvédu, ktoré v 53. minúte spečatil slovenský stredopoliar Michal Škvarka.

17.06.2020 07:36
Michal Škvarka Foto: ,
Michal Škvarka z Ferencvárosu.
debata

„Fradi“ má na čele tabuľky nedostižný 14-bodový náskok pred MOL Fehérvár a v sezóne 2020/2021 sa predstaví v predkole Ligy majstrov.

Najlepší slovenskí legionári Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Meno: Marek Bakoš. Kluby v zahraničí: Viktoria...

Pre Škvarku, ktorý prišiel do Ferencvárosu vlani v lete z MŠK Žilina, to bol premiérový gól v najvyššej maďarskej súťaži. Strelil ho v utorkovom súboji 30. kola svojmu krajanovi Tomášovi Tujvelovi, ktorý je brankárska jednotka čerstvého víťaza Maďarského pohára.

Dva presné zásahy zaznamenal Škvarka v európskych súťažiach, v predkole Ligy majstrov na pôde Ludogorca Razgrad a na jeseň aj v 5. kole skupinovej fázy Európskej ligy UEFA doma proti Espanyolu Barcelona.

výsledky – 30. kolo: Honvéd Budapešť – Ferencváros Budapešť 0:2 /T. Tujvel odchytal celý zápas – M. Škvarka odohral celý zápas + gól v 53. minúte/, Kisvárda – Zalaegerszeg 0:1 /J. Szépe (Zalaegerszeg) odohral celý zápas/

debata chyba
Viac na túto tému: #Ferencváros Budapešť #Tomáš Tujvel #Michal Škvarka