Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Maďari majú nového šampióna. Teší sa aj bývalá opora Žiliny

Ferencváros Budapešť získal 31. titul maďarského futbalového majstra. Definitívne o tom rozhodol po víťazstve 2:0 na pôde Honvédu, ktoré v 53. minúte spečatil slovenský stredopoliar Michal Škvarka.

17.06.2020 07:36
Michal Škvarka Foto: ,
Michal Škvarka z Ferencvárosu.
debata

„Fradi“ má na čele tabuľky nedostižný 14-bodový náskok pred MOL Fehérvár a v sezóne 2020/2021 sa predstaví v predkole Ligy majstrov.

Najlepší slovenskí legionári Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Meno: Marek Bakoš. Kluby v zahraničí: Viktoria...

Pre Škvarku, ktorý prišiel do Ferencvárosu vlani v lete z MŠK Žilina, to bol premiérový gól v najvyššej maďarskej súťaži. Strelil ho v utorkovom súboji 30. kola svojmu krajanovi Tomášovi Tujvelovi, ktorý je brankárska jednotka čerstvého víťaza Maďarského pohára.

Dva presné zásahy zaznamenal Škvarka v európskych súťažiach, v predkole Ligy majstrov na pôde Ludogorca Razgrad a na jeseň aj v 5. kole skupinovej fázy Európskej ligy UEFA doma proti Espanyolu Barcelona.

výsledky – 30. kolo: Honvéd Budapešť – Ferencváros Budapešť 0:2 /T. Tujvel odchytal celý zápas – M. Škvarka odohral celý zápas + gól v 53. minúte/, Kisvárda – Zalaegerszeg 0:1 /J. Szépe (Zalaegerszeg) odohral celý zápas/

debata chyba
Viac na túto tému: #Ferencváros Budapešť #Tomáš Tujvel #Michal Škvarka