Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ibrahimovič gratuloval, jeho klub za to zrejme potrestajú

Zlatan Ibrahimovič dokáže spôsobiť rozruch aj vtedy, keď práve nehrá futbal. Po nedeľňajšom triumfe Hammarby nad Östersundom (2:0) v úvodnom kole nového ročníka švédskej najvyššej súťaže sa 38-ročný útočník AC Miláno objavil v šatni domáceho tímu, aby hráčom zagratuloval k zisku prvých troch bodov v sezóne.

15.06.2020 16:53
Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič pri tréningovom centre tímu Hammarby v Štokholme začiatkom apríla.
debata

Ibrahimovič je jedným zo spolumajiteľov štokholmského klubu Hammarby IF. Ani to ho však neoprávňovalo k tomu, aby sa šiel pozrieť do šatne.

Tam majú podľa zdravotníckeho manuálu, ktorý si schválili švédski futbalisti v boji s koronavírusom, povolený vstup iba hráči a ich tréner.

„Budeme musieť vyšetriť, čo sa vlastne stalo,“ uviedol šéf združenia švédskych futbalových klubov Mats Enquist podľa rakúskeho webu orf.at.

Najlepší strelci Ligy majstrov Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
9. Andrij Ševčenko (Ukr./Dynamo Kyjev, AC...

Ibrahimovič je jedným z akcionárov Hammarby IF a čoraz častejšie sa hovorí, že by kariéru mohol ukončiť práve v tomto klube. Momentálne je obávaný kanonier hráčom AC Miláno, ale talianske médiá tvrdia, že po tejto sezóne na San Sire skončí.

Podľa Gazzetty dello Sport má o neho záujem aj ďalší klub talianskej Serie A Bologna, ale ako pravdepodobnejšia sa javí možnosť návratu „Ibru“ do Švédska. Za milánsky klub odohral zatiaľ osem duelov a strelil v nich tri góly.

Predtým pôsobil v zámorskej MLS v tíme Los Angeles Galaxy. Počas pauzy spôsobenej pandémiou ochorenia COVID-19 trávil čas v Štokholme a trénoval s Hammarby IF.

Štadióny s najlepšou atmosférou (France Football) Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
30. Millerntor-Stadion - St. Pauli.
debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič #Hammarby IF