Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Zbohom, Milan. Inter si vybral náhradu za Škriniara, hlásia Taliani

Hoci je futbalový trh pokojnejší ako zvyčajne, prestupové špekulácie neutíchajú. A jednou z hlavných postáv ostatných týždňov je Milan Škriniar.

01.06.2020 13:59
Škriniar. Foto: ,
Bude Milan Škriniar spoluhráčom Luisa Suáreza z Barcelony?
debata (8)

Slovenský reprezentant má celý rad záujemcov. Kým britské média informujú o tom, že navrch majú oba manchesterské kluby – United a City, na Pyrenejskom polostrove zasa v boji o Škriniarove služby vedie Barcelona pred Realom Madrid.

Všetko pozorne sledujú Taliani, ktorí pravidelne informujú o možnostiach Škriniarovho zotrvania v Interi Miláno či alternatívach, ktoré by ho zo San Sira posunuli do inej súťaže.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Okrem poriadneho balíka budú Milánčania žiadať aj adekvátnu náhradu. Jednu si vyhliadli na Nou Campe a sú ochotní pristúpiť na výmenu dvoch elitných obrancov.

„Ak dá Škriniar Interu zbohom, bude to len pod podmienkou, že do klubu príde Clément Lenglet,“ informoval calciomercato.it s odvolaním sa na španielsky zdroj.

Francúzsky stopér je o rok mladší ako Škriniar. Do katalánskeho veľkoklubu sa prepracoval cez Nancy a FC Sevilla, ktorý v júli 2018 zinkasoval za rodáka z Beauvais 36 miliónov eur.

Trhová hodnota oboch stopérov je podľa špecializovaného portálu Transfermarkt rovnaká – 48 miliónov eur.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Škriniar