Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zbohom, Milan. Inter si vybral náhradu za Škriniara, hlásia Taliani

Hoci je futbalový trh pokojnejší ako zvyčajne, prestupové špekulácie neutíchajú. A jednou z hlavných postáv ostatných týždňov je Milan Škriniar.

01.06.2020 13:59
Škriniar. Foto: ,
Bude Milan Škriniar spoluhráčom Luisa Suáreza z Barcelony?
debata (8)

Slovenský reprezentant má celý rad záujemcov. Kým britské média informujú o tom, že navrch majú oba manchesterské kluby – United a City, na Pyrenejskom polostrove zasa v boji o Škriniarove služby vedie Barcelona pred Realom Madrid.

Všetko pozorne sledujú Taliani, ktorí pravidelne informujú o možnostiach Škriniarovho zotrvania v Interi Miláno či alternatívach, ktoré by ho zo San Sira posunuli do inej súťaže.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Okrem poriadneho balíka budú Milánčania žiadať aj adekvátnu náhradu. Jednu si vyhliadli na Nou Campe a sú ochotní pristúpiť na výmenu dvoch elitných obrancov.

„Ak dá Škriniar Interu zbohom, bude to len pod podmienkou, že do klubu príde Clément Lenglet,“ informoval calciomercato.it s odvolaním sa na španielsky zdroj.

Francúzsky stopér je o rok mladší ako Škriniar. Do katalánskeho veľkoklubu sa prepracoval cez Nancy a FC Sevilla, ktorý v júli 2018 zinkasoval za rodáka z Beauvais 36 miliónov eur.

Trhová hodnota oboch stopérov je podľa špecializovaného portálu Transfermarkt rovnaká – 48 miliónov eur.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Škriniar