Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar za 60 miliónov? Zbytočne investované peniaze

Prestupové špekulácie ohľadom slovenského reprezentanta neutíchajú. Pred niekoľkými dňami sa pridali do boja o Milana Škriniara ďalší dvaja giganti.

22.05.2020 08:16
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar v zápase s Hellasom Verona.
debata (1)

Manchester City a FC Barcelona doplnili Real Madrid a druhý manchesterský klub – United. Škriniar momentálne patrí k najžiadanejším stopérom súčasnosti. A aj najdrahším…

Jeho trhová hodnota na špecializovanom portáli transfermarkt.de je 48 miliónov eur. Nakoľko má v Interi Miláno platnú zmluvu do roka 2023, nebude jednoduché a ani lacné Slováka zo San Sira dostať.

Španielske i britské médiá sa zhodujú v tom, že všetky štyri veľkokluby sa budú musieť ťapnúť po vrecku, ak budú chcieť odchovanca MŠK Žilina dostať do svojej kabíny.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Skloňuje sa najmä cenovka v okolí 60 miliónov eur či zaujímavá výmena. S tou prišla napríklad Barcelona, ktorá núka za Škriniara Francúza Samuela Umtitiho a doplatok.

Nie všetci však vidia vidia prestupovú linku Škriniar – Manchester United tak jasne, ako britský denník Mirror.

Ten informoval, že 31-násobný slovenský reprezentant by mohol spoločne s najdrahším obrancom histórie Harrym Maguirom vytvoriť dynamickú a mladú stopérsku dvojicu, ktorá červeným diablom pomôže späť na stratené pozície.

Viaceré anglické zdroje poukazujú na to, že United stopéra nepotrebujú. Možností majú naozaj dostatok.

4. Harry Maguire (Ang., Manchester United) - 98... Foto: SITA/AP, Ian Walton
Harry Maguire 4. Harry Maguire (Ang., Manchester United) - 98 kilogramov

Okrem Maguira majú aj Victora Lindelöfa, po zranení sa vrátil aj Eric Bailly. A keby bolo treba, môže tréner United Ole Gunnar Solskjaer povolať mladíka Axela Tuanzebeho. Do hry pripadajú aj Phil Jones či Chris Smalling, ktorému vyšlo hosťovanie v AS Rím.

"Manchester potrebuje skôr defenzívneho stredopoliara ako stopéra. Preto prestup Škriniara nie je veľmi reálny. Slovák je vo svojom odbore extratieda.

Niet pochýb o tom, že jeho cena sa môže pohybovať v okolí 60 miliónov eur. Manchester United ho nepotrebuje, bolo by lepšie, keby tieto peniaze investoval inde," vysvetliť Raghav Goudar z mediareferee.com.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Milan Škriniar #Harry Maguire #Eric Bailly