Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náhrada za starnúceho Piquého? Barcelona chce siláka Škriniara

La Liga aj Serie A sú nateraz od svojho reštartu ďaleko, takže majú čas riešiť možné posily. Jednou z najžiadanejších je Milan Škriniar.

14.05.2020 08:33
Milan Škriniar, Luis Suárez Foto: ,
Hlavičkový súboj Milana Škriniara (Inter) a Luisa Suáreza (Barcelona).
debata (7)

Slovenský stopér si v talianskej Sampdorii a teraz v Interi Miláno urobil skvelé meno. Reprezentačná opora sa pravidelne umiestňuje v rebríčku najlepších stopérov súčasnosti.

O dvadsaťpäťročnom odchovancovi Žiliny sa sníva viacerým trénerom. Do svojho tímu by ho radi získali Zinedine Zidane z Realu Madrid či Pep Guardiola z Manchestru City.

Najnovšie sa k nim pridal aj Quique Setién z Barcelony. Denník Mundo Deportivo informoval, že tréner katalánskeho veľkoklubu by rád zabil dve muchy jednou ranou.

Nepozdáva sa mu totiž výkonnosť jedného zo stopérov. Rád by Samuela Umtitiho ponúkol Interu, nahradil ho Škriniarom a doplatil rozdiel.

„Škriniar by mohol byť náhradou za starnúceho Gerarda Piquého. Získať slovenského siláka nebude jednoduché ani lacné,“ píše Mundo Deportivo.

Faktom je, že Škriniara sa nechce vzdať kouč Milánčanov Antonio Conte. Navyše, rodák zo Žiaru nad Hronom má zmluvu do leta 2023.

Ak ho bude chcieť Barcelona získať, zrejme bude musieť za 11. najdrahšieho stopéra súčasnosti podľa portálu transfermarkt.de (trhová hodnota 48 miliónov eur) poriadne zaplatiť.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar