Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Protest riadi mama. Rabiot sa odmieta vrátiť do Turína, hnevá ho znížený plat

Koronavírusová kríza postupne utícha a futbalisti Juventusu Turín sa hlásia u zamestnávateľa. Tí, ktorí pricestovali zo zahraničia, musia podstúpiť povinnú dvojtýždňovú karanténu a až po nej sa majú povolené zapojiť sa do tréningového procesu.

12.05.2020 21:44
Adrien Rabiot Foto: ,
Adrien Rabiot.
debata

Z kádra chýbajú v meste na severozápade Talianska dvaja – útočník Gonzalo Higuaín opatruje chorú mamu v Argentíne. Do Turína sa zatiaľ nevrátil ani stredopoliar Adrien Rabiot. Aj za jeho neprítomnosť môže mama, ale odlišným spôsobom…

Podľa talianskych médií 25-ročný francúzsky stredopoliar odmieta vycestovať do Talianska z Francúzskej riviéry, kde sa momentálne nachádza. Spolu s rodinou chce takýmto spôsobom ukázať, že nesúhlasí s rozhodnutím klubu o skrátení miezd.

Koncom marca sa hráči a tréneri úradujúceho majstra Serie A dohodli, že kvôli epidémii koronavírusu sa vzdajú štvormesačného platu. V prípade Rabiota vraj ide o 8 miliónov eur.

Vzburu vraj riadi jeho mama Veronique, ktorá ho zastupuje v pozícii agentky. Skrátenie synovho príjmu ju urazilo. Okrem spomínanej formy protestu ho mala vyzvať k tomu, aby nepristúpil na žiadnu z požiadavok Juventusu.

Rabiot prišiel do Juventusu v júli minulého roka z Paríža St. Germain ako voľný hráč. Aj tento prestup údajne sprevádzali nepokoje zo strany mamy-agentky. Synovi mala prikázať, aby zmluvu v tíme francúzskeho majstra nepredĺžil.

Podľa informácií médií sa Rabiot sa v Juventuse nechce dlho ohriať a rád by prestúpil do Manchestru United alebo Evertonu, kde by sa mohol stretnúť s bývalým trénerom z PSG Carlom Ancelottim. V Juventuse zasiahol do 24 súťažných zápasov, gólu sa zatiaľ nedočkal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #koronavírus #Adrien Rabiot