Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozladený Karius sa vracia do Liverpoolu. Besiktas ho prestal platiť

Futbalový brankár Loris Karius s okamžitou platnosťou rozviazal zmluvu s Besiktasom Istanbul, kde je na hosťovaní z Liverpoolu. Dvadsaťšesťročný Nemec tvrdí, že mu turecký klub dlhuje peniaze.

04.05.2020 19:19
Loris Karius Foto: ,
Loris Karius.
debata

„Je smutné, že sa to skončí takto, ale mali by ste vedieť, že som skúsil všetko, aby som našiel riešenie. Niekoľko mesiacov som bol veľmi trpezlivý a znovu a znovu som sa o tom rozprával s vedením. To isté sa dialo aj vlani,“ napísal na Instagrame. Informovala agentúra SID.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hi everyone, today I terminated my contract with BEŞİKTAŞ. It’s a shame it comes to an end like this but you should know that I have tried everything to solve this situation without any problems. I was very patient for months telling the board over and over again. Same things happened already last year. Unfortunately they haven’t tried to solve this situational problem and even refused my suggestion to help by taking a pay cut. It’s important to me that you know I really enjoyed playing for this club a lot. BEŞİKTAŞ can be proud having such passionate fans behind them always giving amazing support. You always supported me in good and bad times and I will always remember you in the best way! Also I want to say thank you to all my teammates, coaching staff including all people working for the club. You welcomed me with arms wide open from day one. Thank you so much! Champion Beşiktaş

Príspevok, ktorý zdieľa LORIS (@loriskarius),

Karius prišiel do Besiktasu v roku 2018 na dvojročné hosťovanie, a v uplynulých týždňoch podal na klub sťažnosť na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA). Podľa jeho slov ho klub neplatí od momentu, keď tureckú Süper Lig v marci prerušili pre pandémiu koronavírusu.

V tejto sezóne odchytal Karius za Besiktas 25 ligových zápasov, aj oba duely v K-skupine Európskej ligy proti Slovanu Bratislava.

Neslávny hrdina finále Ligy majstrov spred dvoch rokov v Kyjeve má s Liverpoolom zmluvu až do roku 2022, podľa britských médií ho však „The Reds“ po návrate hneď pošlú na ďalšie hosťovanie.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Besiktas Istanbul #Loris Karius