Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kean žúroval so striptérkami. Ponesie za to následky, znie z Evertonu

Anglický futbalový klub Everton varoval Moiseho Keana po tom, čo hráč usporiadal párty, nafilmoval sa na nej a porušil tak obmedzenia v čase pandémie koronavírusu.

26.04.2020 19:29
Moise Kean Foto: ,
Pred pôsobením v Evertone hral Moise Kean za Juventus.
debata

Kean usporiadal žúr vo svojom byte a následne sa zábery odtiaľ objavili v britských bulvárnych médiách. Na záberoch je vidieť alkohol, striptérky a počuť hlasnú hudbu.

„Boli sme zdesení, keď sme sa dozvedeli o incidente, pri ktorom hráč prvého tímu ignoroval nariadenia vlády a klubovú politiku v súvislosti s pandémiou koronavírusu,“ píše sa vo vyhlásení Evertonu, ktorý vyjadril sklamanie nad správaním svojho hráča.

Talianskeho útočníka s africkými koreňmi vyjde napokon párty relatívne draho. Everton ho potrestal odobratím dvoch týždenných platov – spolu 160 000 libier. Peniaze poputujú na boj proti pandémii.

Vo Veľkej Británii evidovali v nedeľu popoludní viac ako 148-tisíc prípadov ochorenia COVID-19 a vyše 20 00 mŕtvych. Celosvetovo je v 210 krajinách/ú­zemiach potvrdených už vyše 2,9 milióna prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu viac ako 200 000 osôb.

debata chyba
Viac na túto tému: #Everton #Moise Kean #koronavírus