Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Des v Miláne: Všetci sme boli chorí, Škriniar takmer skolaboval

Prvý pozitívny prípad nákazy koronavírusom v Taliansku oficiálne potvrdili 30. januára tohto roka. Podľa výpovede hviezdneho futbalového útočníka Interu Miláno Romelua Lukakua však pandémia v krajine vypukla skôr.

21.04.2020 19:11
Škriniar. Foto:
Milan Škriniar (vpravo) a jeho belgický spoluhráč z Interu Miláno Romelu Lukaku.
debata (21)

„V decembri sme mali týždeň voľno. Keď sme sa vrátili do tréningového procesu, prisahám, 23 z 25 hráčov boli chorí. Nežartujem,“ šokoval 26-ročný belgický reprezentant v živom rozhovore s redaktorkou Kat Kerkhofsovou prostredníctvom Instagramu, cituje ho aj Daily Mail.

„Hrali sme proti Cagliari a jeden z našich obrancov musel po asi 25 minútach opustiť ihrisko. Nemohol pokračovať a takmer skolaboval,“ vravel Lukaku.

Opísané skutočnosti smerujú k slovenskému stopérovi Milanovi Škriniarovi. Ten nastúpil v základnej zostave, no striedal už po 17 minútach, ako jediný nahradený hráč v prvom polčase. Inter po zápase uviedol ako príčinu, že sa ešte úplne nevyliečil z chrípky.

„Všetci sme kašlali a mali horúčky. Pri rozcvičke mi bolo teplejšie než zvyčajne. Horúčku som pritom nemal už roky. Po zápase sme mali naplánovanú večeru so zástupcami z Pumy, no ja som len poďakoval a šiel rovno do postele. Nikdy nás netestovali na koronavírus, takže sa už nedozvieme, či išlo o toto ochorenie,“ dodal Lukaku.

Taliansko má v súčasnosti tretí najvyšší počet nakazených vírusom po USA a Španielsku. Necelých 184-tisíc prípadov si vyžiadalo takmer 25-tisíc ľudských životov.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #Inter Miláno #Romelu Lukaku #Milan Škriniar #koronavírus