Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chystá sa v Barcelone výpredaj? Nedotknuteľní sú len traja hráči

Vedenie španielskeho futbalového klubu FC Barcelona je ochotné predať každého svojho hráča s výnimkou tria Lionel Messi, Mark-Andre ter Stegen a Frankie de Jong.

18.04.2020 17:12
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi medzi hráčmi Granady.
debata

Uviedla to zámorská športová televízia ESPN s odvolaním sa na zdroj blízky klubu.

Barcelona sa údajne snaží získať argentínskeho útočníka Lautara Martíneza z Interu Miláno alebo Brazílčana Neymara z Paríža St. Germain. Podľa zdroja je možné, že Katalánci napokon získajú oboch hráčov.

Okrem toho chcú „blaugranas“ posilniť posty na pravej strane a v strede obrany, ako aj stred poľa. ESPN uviedla, že o služby útočníka Barcelony Antoine Griezmanna má záujem Inter Miláno aj PSG, Francúz tak môže byť zahrnutý do transakcie v súvislosti s kúpou Martíneza alebo Neymara.

Mascherano by privítal návrat Neymara

Toho túži vidieť späť v drese Barcelony obranca Javier Mascherano, ktorý hrával za katalánsky veľkoklub sedem a pol roka, odišiel z neho na začiatku roka 2018.

Argentínčan, momentálne pôsobiaci v Estudiantes, sa vyjadril pre španielsky denník AS: "Nedávno som sledoval z archívu finále Ligy majstrov 2015 Barcelona – Juventus. To, čo na ihrisku robili Neymar, Luis Suárez a Lionel Messi, bolo pôsobivé.

Každý z nich mal v tíme svoje vlastné postavenie, vlastné úlohy týkajúce pohybu a kontroly lopty. Pridali do našej hry smrtiacu silu. Dúfam, že sa Neymar vráti do Barcelony a budú opäť spolu hrať. Bude to dobré pre klub, aj pre fanúšikov."

Neymar má zmluvu s Parížom do leta 2022. V tejto sezóne odohral za PSG 22 zápasov, strelil 18 gólov a pridal 10 asistencií.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Lionel Messi