Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do pekla, Martin! Anglický reprezentant mal zo Škrtela hrôzu

Svojou tvrdosťou si vydobyl rešpekt v kabíne a nenávisť u súperov. Keď Martin Škrtel v januári 2008 vymenil studený Petrohrad za upršaný Liverpool, krútili priaznivci The Reds hlavou.

14.04.2020 17:36
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Nechápali, ako holohlavý slovenský stopér môže uspieť v drese jednej z najslávnejších značiek. Dlhoročný slovenský reprezentant je však pracant.

Postupne sa prepracoval z lavičky až do základnej zostavy. Prečo v nej nastupoval niekoľko rokov pravidelne vysvetlil aj jeho bývalý spoluhráč Peter Crouch.

„Mimo ihriska to bol zlatý a tichý chlapec. V zápase to však bolo presne naopak,“ povedal pre Daily Mail Crouch.

Peter Crouch v drese Stoke City a Martin Škrtel... Foto: SITA/AP, Peter Byrne
Peter Crouch, Martin Škrtel Peter Crouch v drese Stoke City a Martin Škrtel počas pôsobenia v Liverpoole.

Bývalý anglický reprezentant si pochvaľoval služby rodáka z Handlovej. Avšak prišiel marec 2009, zápas Slovenska na Wembley. A Crouch pocítil tvrdé Škrtelove zbrane.

„Do výskoku išiel štýlom, že sa odrážal od stehna súpera, aby mal výškovú výhodu. Prvýkrát sa z toho trasiete, na druhý raz ste nahnevaný a potom na tretí už totálne na prášky,“ spomínal Crouch.

Dvojmetrový dlháň – momentálne pôsobí ako expert BT Sport – preto Škrtela označil ako najhoršieho obrancu, proti ktorému nastúpil.

"Bol mojou nočnou morou. Keď sme hrali proti sebe, vyletel som na neho. Do pekla, Martin! On na to iba, že si ma nevšimol.

Apely smerom k rozhodcom boli zbytočné. Prechádzalo mu to, lebo sa arbitri pozerali na loptu. Keď som šiel dole z ihriska, mal som totálne zničené nohy," uzavrel Crouch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool #Peter Crouch