Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ja som formula, ty len motokára. Benzema pourážal Girouda

Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema zo španielskeho klubu Real Madrid sám seba označil za "monopost formuly 1" a svojho krajana Oliviera Girouda z londýnskeho tímu FC Chelsea za obyčajnú "motokáru".

30.03.2020 17:48
Karim Benzema Foto: ,
Karim Benzema.
debata

Benzema pritom vo francúzskej reprezentácii chýba od roku 2015, kým Giroud bol v základnej zostane „Les Bleus“ ešte vlani v novembri v kvalifikačnom zápase proti výberu Albánska v boji o majstrovství Európy, ktoré neskôr presunuli na rok 2021.

„Nemýľte si formulu 1 s motokárou. A to som ešte mierny,“ vyjadril sa Benzema na instagrame a doplnil: „Viem, že ja som ako monopost formuly 1. Myslíte si, že všetci majú radi jeho hru? Nie som si veľmi istý.“

Útočník Chelsea Olivier Giroud oslavuje zisk... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Olivier Giroud Útočník Chelsea Olivier Giroud oslavuje zisk trofeje.

Benzema v Reale Madrid odohral už viac ako 500 zápasov, v sezóne 2019/2020 v 32 dueloch zaznamenal 19 presných zásahov. Giroud v aktuálnom ročníku absolvoval za Chelsea len päť stretnutí.

Tréner francúzskej reprezentácie Didier Deschamps v roku 2015 vyradil Benzemu z kádra národného tímu, pretože sa jeho meno objavilo pri vyšetrovaní sexuálneho škandálu. Giroud bol v roku 2018 súčasťou víťazného tímu Francúzska na MS v Rusku. Vo francúzskej reprezentácii absolvoval 97 zápasov a strelil 39 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karim Benzema #Olivier Giroud