Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ja som formula, ty len motokára. Benzema pourážal Girouda

Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema zo španielskeho klubu Real Madrid sám seba označil za "monopost formuly 1" a svojho krajana Oliviera Girouda z londýnskeho tímu FC Chelsea za obyčajnú "motokáru".

30.03.2020 17:48
Karim Benzema Foto: ,
Karim Benzema.
debata

Benzema pritom vo francúzskej reprezentácii chýba od roku 2015, kým Giroud bol v základnej zostane „Les Bleus“ ešte vlani v novembri v kvalifikačnom zápase proti výberu Albánska v boji o majstrovství Európy, ktoré neskôr presunuli na rok 2021.

„Nemýľte si formulu 1 s motokárou. A to som ešte mierny,“ vyjadril sa Benzema na instagrame a doplnil: „Viem, že ja som ako monopost formuly 1. Myslíte si, že všetci majú radi jeho hru? Nie som si veľmi istý.“

Útočník Chelsea Olivier Giroud oslavuje zisk... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Olivier Giroud Útočník Chelsea Olivier Giroud oslavuje zisk trofeje.

Benzema v Reale Madrid odohral už viac ako 500 zápasov, v sezóne 2019/2020 v 32 dueloch zaznamenal 19 presných zásahov. Giroud v aktuálnom ročníku absolvoval za Chelsea len päť stretnutí.

Tréner francúzskej reprezentácie Didier Deschamps v roku 2015 vyradil Benzemu z kádra národného tímu, pretože sa jeho meno objavilo pri vyšetrovaní sexuálneho škandálu. Giroud bol v roku 2018 súčasťou víťazného tímu Francúzska na MS v Rusku. Vo francúzskej reprezentácii absolvoval 97 zápasov a strelil 39 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karim Benzema #Olivier Giroud