Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvý tréning bol aj posledným. Tínedžer sa mal ukázať, tak skosil Ronalda

Španielsky denník prišiel v uplynulých dňoch s príbehom, v ktorom opisuje incident na tréningu futbalistov Realu Madrid. Odohral sa na konci sezóny 2017/18 medzi nádejným obrancom Manum Hernandom a superhviezdou klubu Cristianom Ronaldom.

29.03.2020 13:51 , aktualizované: 14:45
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo na archívnej snímke z tréningu Realu Madrid.
debata

Zverenci Zinedina Zidana už stratili šancu na majstrovský titul v La Lige, no pokračovali v útoku na trofej v Lige majstrov.

Zidane na tréning v centre Valdebebas povolal aj mladíka Hernanda z B-tímu. Ten si už v roku 2017 pripísal neoficiálny debut na predsezónnom turné klubu proti Manchestru United.

Hráči proti sebe nastúpili na tréningový zápas. Hernando sa hneď podrobil skúške ohňom – za úlohu dostal strážiť Ronalda. Tínedžer vycítil šancu, no nepopasoval sa s ňou úplne podľa predstáv.

Do jedného zo súbojov totiž išiel neskoro a šmýkačkou zasiahol Portugalčanovu nohu. Päťnásobného držiteľa Zlatej lopty poslal na trávnik – a rozzúril.

Ako informuje Marca, dnes 21-ročný Hernando sa Ronaldovi, ktorý následne v lete prestúpil do Juventusu, ospravedlnil a tréning pokračoval.

Neskôr sa ukázalo, že pre talentovaného obrancu bol posledným v prvom tíme Madridčanov. Aj keď v rezerve pokračoval v dobrých výkonoch, klub ho v januári poslal na hosťovanie do Racingu Santander. Dostane ešte šancu na vysnívaný súťažný štart v slávnom klube?

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Manu Hernando